Instagram post by @fritidshjalpen Fritidshjälpen

Det är en oehörd stor ära att få vara verksam som ambassadör för Fritidshjälpen. Något jag är väldigt, väldigt, stolt över. Det är även ett gigantisk ansvar som jag brinner för att förvalta och kunna bidra med mina bästa egenskaper till.
Det Fritidshjälpen står för - backar jag upp till 100%. Så när frågan kom - så kom svaret snabbare än Usain Bolt hann lyfta ur startblocken!
Att få se den hjälpen fritidshjälpen bidrar med till samhället, för varje medlemskap som kan ge ett barn möjligheten att få syssla med det bästa dom vet, gör att elden inom mig bara intensifieras.
Tävlingsmänniskan i mig vill vara med när sista nålen sätts på Sverigekartan och Fritidshjälpen finns verksamma överallt och hjälper till för det egentligen så självklara: ”Allas rätt till en meningsfull fritid”. //Niklas Jihde, stolt ambassadör för Fritidshjälpen

Stort tack @jihden för ditt engagemang att stötta Fritidshjälpen och ALLAS rätt till en meningsfull fritid 🙏🏼⭐️ #ambassador #ambassadör #sport #meningsfullfritid #tillsammansgörviskillnad #fritidshjälpen #socialinvestering #socialaentreprenörer #socialentrepreneur #idrott #music #samhällsförändring #kultur #motorsport #sportkommentator #mtgsport

1 Comments

Most Popular Instagram Hashtags