Instagram post by @khairul.fiq khairul_shaklee😘👌

Khairul_shaklee:
Assalamualaikum semua💕 .
Harini khairul nak share pasal Skincare baru Shaklee iaitu YOUTH SKINCARE YG SANGAT2 VIRAL SEKARANG NI 😍

Rata-rata customer yang dah mencuba YOUTH SKINCARE ramai yang beri feedback best, .
🌸Kulit jadi lebih tegang
🌸Liang pori makin mengecil
🌸Jerawat mengecut dan parut jerawat tompok-tompok hitam cepat pudar dan hilang .
🌸Jerawat terbantut nak naik! Jerawat merah yang baru nak tumbuh boleh surut semula .
🌸Kulit semakin cerah dan glowing
🌸Kulit makin lembab dan licin .
🌸Jeragat makin berkurang dan makin pudar
🌸Ada customer bagitau biji kolestrol bawah mata yang dah lama hinggap tu makin mengecil dan hilang ! .
🌸Kedutan bawah mata makin pudar. Garis-garis halus pun dah makin berkurang .
.
Apa best sgt Youth ni compare to other skincare brand? .
.
✅ 💯 natural! (bebas dari 2500 chemicals!)
✅ 💯 vegan! (diesktrak drpd tumbuhan semulajadi)
✅ Dibuktikan sesuai utk mata sensitif!
✅ Dibuktikan berkesan utk SEMUA jenis kulit!
✅ Dibuktikan sesuai utk lelaki, perempuan, 20an hingga warga emas!
✅ Dibuktikan mampu menjadikan kulit kelihatan lebih muda dari usia sebenar! 😍
✅ Kesan seawal 7hari! 😎
✅ Bebas Gluten! .
. .
Ada yang ada dalam FULLSET YOUTH SKINCARE NI?
.
✅ Luminious Gel Oil Cleanser
✅ Perfecting Skin Toner
✅ Activating Serum
✅ Age Defense Moisturizer SPF50 (boleh dijadikan sebagai primer makeup/makeup base before pakai foundation) .
✅Advanced Renewal Night Cream .
Wassap khairul cepat untuk dapatkan YOUTH SKINCARE!!
.
Khairul
Trusted Seller
📲0139154129
.
#khairul_shaklee
#shakleetanahmerah

Most Popular Instagram Hashtags