Instagram post by @zams_al_rasyid Zam's Al Rasyid

TALATAH ALAM
Para tani SuGiH Mukti
Ngan ukur ku kadeudeuh kahirupan bakal Bagja

Wilujeng panen raya .
#infocianjur #infociranjang #sugihmukti #patani #sawah #visitcianjur

6 Comments

Most Popular Instagram Hashtags