Instagram post by @aljonashop_online aljona produkte bio arabe

Chanel Coco Mademoiselle.

E njejta arome origjinale ✔ e prodhuar nga esencat Franceze ORIGJINALE ..Markat GLOBALE me permasa te vogla dhe cmime te mahniteshme nga Genie Collection.
_____________________ ____
Parfume me famë botërore nga duart e
arta arabe ne fabriken e
Geni Collection.
Parfume që ideohen, dizenjohen dhe prodhohen në Mbretërinë e Arabisë Saudite.
E çertifikuar me ISO 9001 per cilesi.. #eaudeparfum

1 Comments

Most Popular Instagram Hashtags