Instagram post by @mumu_ezn Pengedar Aktif Shaklee Bintulu

Malam tadi sempat buat jus nenas pekena dengan ESP.
Nenas is Mumu’s Favourite actually. Salu makan nenas cecah kicap 😜

Bila tengok Resepi Pineapple ice cream protein smoothie, terliur pulak nak buat Jus nenas.
Nenas ni sangat banyak khasiatnya Tau.
kaya dengan fiber.
Sarat dengan vitamin C.
Cantikkan sistem imun dan kulit.
Penting untuk baiki kerosakan sel.
Tinggi kandungan manganese.
Bagus untuk otak dan tulang.
Halang osteoporosis

Haaa...nak senaraikan Memang panjang.
Lagi ni another info yang mumu baca about nenas.
Nenas kaya dengan bromelain.
Senjata kecutkan tumor, seperti laporan dari Mayo Clinic di US.
Bromelain juga hilangkan lendir di tekak dan hidung.
Cara natural legakan diri dari selsema dan kahak.
.

Nenas juga teman serasi usus manusia.
Usus bahagia terima kunjungan nenas. Hadirnya nenas hilangkan keluh kesah di usus.

Best kan nenas.
So, Jadikan nenas sebagai santapan harian. Sepotong sehari sudah memadai.
Nak lagi best, Bila buat Jus nenas campur sesudu atau dua dengan ESP.
ESP buatkan Jus nenas anda akan lebih rasa creamy.
Tak payah bancuh creamer.
Protein ESP lebih menyihatkan.
Low glisemic index.
Energy booster
Cantikkan kulit
Bantu pulihkan kesan luka lebih cepat
Maintain kan berat badan

Anyway Salam Sayyidul Ayyam, penghulu segala Hari. Dengan ini mumu isytiharkan TGIF 😜 dan jangan lupa ambil supplements!

And bagi yang laki-laki Muslim tu. Jangan buat lupa pegi sembahyang jumaat na😝

@mumu_ezn 💝
#ShakleeBintulu #readystockshakleebintulu #pengedarshakleemalaysia #pengedarshakleesarawak #pengedarshakleebintulu #codshakleebintulu #espsoyproteinshaklee #jusnenas #eatwell #supplementwisely #supplementcantikdansihat

Most Popular Instagram Hashtags