Instagram post by @lenanyholm Lena Nyholm

Pratade med en vän om hur det kom sig att jag blev inredare när jag inte ens visste att man kunde jobba som inredare. För det har aldrig varit en dröm för mig, utan snarare något som har kommit till mig.
Men jag har alltid tyckt om att städa och göra fint, möblera om och ställa ihop saker på olika sätt, både hemma och hos andra. Jag älskar att göra allt lite bättre, lite behagligare, lite mer harmoniskt och härligt. Både i det yttre och i det inre. För allt hänger ihop. De miljöer som vi vistas i påverkar hur vi mår. Men oavsett hur fint du har det runtomkring dig så mår du inte bra om du inte tar hand om ditt inre.
Det viktigaste av allt är alltid att ta hand om dig själv! Ta reda på vad du mår bra av, vad du behöver, vad som får dig att känna dig levande. Och gör mer av det!
.
Vad får dig att känna inspiration och glädje?
.
Foto @fotograf_helen_karlsson för HSB
.
.
.
#inredare #inredningsdesigner #rum #miljö #hemmahos #inspiration #städa #måbra #självkärlek #inredning #interiordesign #table #setting #duka #dukning #homedecor #decoration #flowers #flower #inredningsinspiration #inredningsdetaljer #inredningstips #tips #tahandomdig

28 Comments

Most Popular Instagram Hashtags