Instagram post by @bunga.kidscloset BAJU RAYA KANAK TUDUNG RAYA

"JOM SIAP!! KITA NAK KELUAR!!"
.
15 minit berlalu tapi tak siap2 jugak! Abah dah ambil kunci kereta, Ibu masih stress siapkan anak2 dan diri sendiri! Time ni lah tak jumpa tudung yg sesuai! Nak kena gosok pulak! Brooch mana? Senget pulak tudung ni!
.
STRESS PULAK JADINYA BILA NAK KELUAR!
.
Siapa pernah alami situasi ni atau kenal org yg mengalami situasi ni?
.
Kami nak bantu dengan memperkenalkan TUDUNG PALING BEST untuk ibu dan anak!
.
TUDUNG FLORA SERIES BY ALJOOFRE!
.
Kenapa best?
๐ŸŒน Tudung sarung soft awning 2 saat siap!
๐ŸŒน Sedondon ibu dan anak!
๐ŸŒน Soft awning special dengan material goldust yang keemasan!
๐ŸŒน Soft awning dijahit sempurna dengan double stitch supaya awning tegak tanpa terkelepet walau campak dalam mesin basuh!
๐ŸŒน Material tudung dari high quality moss crepe yang 100% tak perlu iron dan sangat ringan! Sesuai sgt utk traveling cuti sekolah ni!
๐ŸŒน Ditambah seri dengan metal tag crown cop mohor khas untuk queen dan princess!
๐ŸŒน Cutting tudung sempurna tak perlu pin!
๐ŸŒน 5 pilihan corak yang mesti ambil semua!
๐ŸŒน Didatangkan 4 size dari umur 1 tahun hingga dewasa!
๐ŸŒน PERCUMA sehelai Inner Flora bernilai RM10 dengan pembelian 2 helai Tudung Flora! Sementara stok masih ada!
.
Dengan semua kelebihan tu kita tawarkan harga paling menarik buat semua!
.
Saiz XS
Sesuai untuk 1-4 tahun
Labuh depan 11"
Muka 8.5"
RM28
.
Saiz S
Sesuai untuk 4-8 tahun
Labuh depan 13"
Muka 9"
RM30
.
Saiz M
Sesuai untuk 8-11 tahun
Labuh depan 15"
Muka 10"
RM32
.
Saiz L
Sesuai untuk 12 tahun hingga dewasa (bersaiz sederhana)
Labuh depan 17"
Muka 10.5"
RM34
.
Pos SM RM8 tak kira berapa helai.
Pos SS RM12.
.
EXCLUSIVELY BY ALJOOFRE. TIADA DIJUAL DI TEMPAT LAIN MELAINKAN MELALUI AGEN YANG TELAH DILANTIK.
.
.
Untuk order atau pertanyaan boleh whatsapp 0193495493 CikZai ๐Ÿ˜
Atau klik di bio . Tak perlu save number.
.
.
#HuggleCuddle
#TudungKanak
#Aljoofre #fndcouture
#Tudungkanakcomel #tudungbayi #tudungraya #tudungbudak #bayicomel #innerselesa #tudungsekolah #tudungsyria #tudungpasti #tudungtadika #tudungbaby #raya2018 #babyscarf #tudungsedondon #shawlkanak #Tudungsarung #tudungcotton #tudunginstant #awningsilang #headband #hijabkanak #tudungsyria

Most Popular Instagram Hashtags