Instagram post by @pofijanika Janos Pelikan

@jakipajti _art_done_in_20mins
@jakipajti _art_done_in_20mins
@jakipajti _art_done_in_20mins
.
Összeraktam a második videót tegnap délután(-este-éjszaka) mert már tovább nem tudtam halogatni.
.
Az emberek fáradnak, én felfedeztem a 240fps-t a kamerán, a megrogyások száma csökken. Vagy mégsem? A videóból kiderül.
.
Megtudható továbbá, hogy eredeti-e Erik új alsógatyája; hogy Miki evett-e sütit; hogy ízlett-e az afrodiziákum szelet; hogy hoztak-e törölközőt; hogy hogyan kell kávét készíteni; hogy Geri rendet rakott-e; hogy miről szól a kerékpározás, és még MEGANNYI MÁS!
.
Link a biómban. #biome
Iratkozzatok fel, hogy elsőként értesüljetek a jó érzésekről. #jóérzések
Ez a videó is már vagy hajnal négy óta elérhető. Plusz, 123 subnál szeretnék egy merch giveaway-t. A 25-ös is meg fog történni egyszer, ígérem.
.
Örülök, hogy ennyire tetszett nektek az első rész, remélem, ez is fog. 🤗 Nagyon élvezem ezek készítését, de nem jut túl sok időm erre egyelőre, így nem tudom minden ötletemet megvalósítani. Ettől függetlenül próbálom a legtöbbet kihozni magamból és a videóból egyaránt.
.
.
.
.
#turkey #alanya #goprohero7 #goprohero7black #gopro #hero7black #epidemicsound #premierepro #antalya #helpjakipajti #helpjakipajtireach700follower #supportyourlocalartist #visitturkey #ig_europe #travelvideos #subscribetopewdiepie #doyourpart #letsgetthisbread #tobecontinued #runningonempty #trainingcamp #bióm #cyclinglife #cyclistlife #cyclingthings #roadbiking

1 Comments

Most Popular Instagram Hashtags