Instagram post by @astroshaw Astro Shaw Sdn Bhd

Happy Birthday BoBoiBoy!! Meriah sambutan dia. Nantikan filemnya pulak nanti yer. AKAN DATANG 2019 ini! Can’t wait..! 🕺🏼🕺🏼
.

#BoBoiBoyMovie2 #BBBM2 #Monsta #AniMY #AstroShaw

15 Comments

  • 5w ago syazrulsyahmie_jeoy syazrulsyahmie_jeoy

    yeah..happy birthday boboiboy

  • 5w ago lordunknown00 lordunknown00

    Umur boboiboy berapa sekarang?

  • 5w ago _naz_hazmi_ _naz_hazmi_

    Hari jadi saya 14 Mac. Beza satu hari jer..

  • 5w ago _naz_hazmi_ _naz_hazmi_

    @lordunknown00 Tak pasti😂

  • 5w ago abdulshukorfahmi abdulshukorfahmi

    Haa kartun pun ada sambutan hari jadi

  • 5w ago qaiser_roblox qaiser_roblox

    Wah

  • 5w ago abaya_zulaikha abaya_zulaikha

    salam perkenalan dari kami 😘

  • 5w ago azrulkhan._ azrulkhan._

    Aq x tahu la nak cakap ape 😂

  • 5w ago boboiboy_movie_2 boboiboy_movie_2

    @lordunknown00 14 tahun 👍

  • 5w ago fiksyen_2001 fiksyen_2001

    @boboiboy_movie_2 tapi kalau realiti.... Umur dia 18 sebab dia lahir tahun 2001...

  • 4w ago boboiboy_movie_2 boboiboy_movie_2

    @fiksyen_2001 betul tu 👍 tapi kalau dalam Animasi BoBoiBoy tetap umur 14 tahun walaupun BoBoiBoy sambut hari jadi berkali-kali...😁

  • 4w ago dzulazwan10 dzulazwan10

    Papazola adakah d Boboiboy movie 2? Klu takde tak best, sbb dia part2 lawak ngan gopal

  • 3w ago jihan.929 jihan.929

    Happy Birthday BoBoiBoy!🎉 Sorry Telat😅 Sebab Saya Je Baru Tahu..

  • 3w ago lynnsandra3 lynnsandra3

    Assalamalaikun Saya pengumpul wang dan duit syiling lama dari Amerika Syarikat 🇺🇸 Saya beli semua jenis barangan antik lama.i juga membeli rumah lama yang digunakan perkakas dan emas untuk harga yang sangat tinggi .. Saya telah berurusan selama 6years sekarang dan semua tawaran saya 100percent guarantee.just mesej saya jika anda mempunyai mana-mana item ini
    www.wassap.my/+12244272160

  • 3w ago mdsyukranz mdsyukranz

    @fiksyen_2001 satu lg time 2012 first boboiboy.keluar dia drjh 5 umur 11 thun

Most Popular Instagram Hashtags