Instagram post by @johannajareback Johanna Jarebäck

Att förlora Nemo har varit otroligt jobbigt och den första tiden var fruktansvärd! Jag har verkligen en underbar familj och vänner som har stöttat mig och min familj ❤️. På de korta fem veckorna vi fick dela livet med honom, så lämnade denna valp ett stort tomrum. Nemo var verkligen allt jag letat efter i en valp; social, lekfull, tokig i både leksaker och mat och så följsam. Så enkel att ta med sig och omtyckt av precis alla.

Att valpen som knappt vågade gå tio meter från mig och alltid var vid mina fötter fick en sån instinkt att jaga/valla att han lämnade mig och Java och bara sprang ca 500 meter genom skogen pga billjud till en väg där hans liv tog slut är något jag aldrig kommer förstå.

Nemos aska har kommit hem igen och han ska få vila här oss där han kände sig hemma.

Utöver min sorg och saknad så pratar Vidar fortfarande dagligen om hans valp. Java må vara både tålmodig och snäll, men är hon ingen busig valp som rusar omkring och leker med honom. Jag är så glad att Vidar och även kommande bebis får växa upp med hundar men det är långt ifrån lätt när något som detta sker.

Idag är det två veckor till BF och hela familjen är genomförkylda. Just nu väntar vi på att bebisen ska komma och få se vad som gömmer sig i magen.

Mina tankar är ständigt hos Nemo men Vidar och även Java håller mig sysselsätt.
#greisworkingnemo #greisworkingdogs

40 Comments

Most Popular Instagram Hashtags