Instagram post by @vvtlc vvTLC

Rabobank Clubkas Campagne. Jouw stem is geld waard!
Laat je clubhart zien en steun #vvTLC van 9 t/m 28 februari tijdens de Rabobank Clubkas Campagne #RaboClubkas

Rabobank Noordenveld West Groningen draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Noordenveld West Groningen stelt € 100.000,- beschikbaar! Ook #vvTLC doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!
Van zaterdag 9 februari tot en met donderdag 28 februari 2019 mogen klanten van Rabobank Noordenveld West Groningen vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 100.000,- te delen door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. #vvTLC ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Het is voor #vvTLC belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor Dug-Outs bij veld 2 en/of een Pannakooi voor de jeugd en/of het organiseren van een nieuwe ledendag. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan onze club tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Noordenveld West Groningen.
Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/nwg
Als vv TLC willen wij alvast danken voor jouw steun!

Most Popular Instagram Hashtags