Instagram post by @andreea_chiuaru full-time reader 📚

Long time, no books giveaway. ☺️ Am revenit cu un concurs cu premiu mai consistent și, așa cum ați votat, voi alege până la 6 câștigători. Am strâns cărți cât mai diferite ca gen și ca stil ca să fie ceva pe gustul fiecăruia dintre voi care mă urmăriți.

Cum te înscrii?
1. Te asiguri că mă urmărești deja sau îmi dai follow dacă nu făceai deja parte din comunitatea mea - @andreea_chiuaru
2. Alegi o carte (sau mai multe) pe care ți-ar plăcea să le câștigi și îi scrii titlul în comentarii cu tag către 2 prieteni cititori; fiecare comentariu în care mentionezi o carte distinctă din fotografie este o șansă de câștig, însă prietenii etichetați trebuie să fie alți doi pentru fiecare înscriere în concurs (atenție: dacă nu mentionezi o singura carte în comentariu, comentariul va fi descalificat în momentul extragerii; dacă vrei să te înscrii pentru toate cărțile, va trebui să lași 6 comentarii și să etichetezi 12 prieteni, în comentarii diferite)
3. Opțional, mergi și pe paginile editurilor care îmi oferă mie bucuria cărților și mă ajută să o dau mai departe (concursul nu este sponsorizat, însă cărțile sunt primite): @editura.art, @edituranemira, @editurapublica, @editura_litera, @edituravellant, @editurahergbenet

Concursul se încheie pe 24 ianuarie, ora 23:59, iar extragerea va fi făcută pe stories

825 Comments

Most Popular Instagram Hashtags