Instagram post by @yidashcamsuperclear Yi Dashcam SHAH ALAM

Saya tak jadi beli dashcam!
.
Minggu lepas abam los dapat satu WhatsApp dari prospek yang dia kata dia tak jadi nak beli dashcam. .
Mula mula abam los pelik. Kenapa tiba tiba dia tak jadi nak beli? Apa salah abam los? .
Dia pun kata, dia tak jadi nak beli 1 set tapi dia nak beli 2 set.
.
Dia nak pasang dekat kereta isteri sekali. Dia tak nak dia je selamat. Dia nak isteri dia juga selamat. .
Dashcam wajib ada di dalam kereta untuk keselamatan dan bukti bila berlaku kejadian yang tak diingini. .
Rugi la kalau belum pasang yi smart dash camera ni.
.
Dashcam membantu merakam perjalanan supaya lebih selamat. .
Terima kasih bos uddy dari shah alam atas kepercayaan dan sokongan yang super padu. .
Kata nya nak sebat lagi 1 set yi smart dash cam lepas ni hehe
.
Hanya yang serious nak pasang yi smart dash camera boleh terus WhatsApp abam los. .
Link WhatsApp dekat komen. Nanti abam los bagi tawaran best punya okay.
.
DRIVE SMARTER • DRIVE SAFER ❤
.
#AbamLosSaudagarDashcam #Carmera #YiSmartDashCamera #YiDashcam #YidashcamShahAlam #InternationalSet #EnglishVersion #OfficialYiMalaysia #1YearWarranty #DashcamSuperClear #IniReality #SubangJaya #Seremban #Puchong #Putrajaya #Sepang #terengganu #Bangi #PetalingJaya #Klang #Bentong #Jb #KotaBharu #Melaka #Pekan #Cheras #ShahAlam #Honda #Jazz #Gk

1 Comments

  • 7w ago triplewhite.petalingjaya triplewhite.petalingjaya

    Year and sale 🤩 by 1 free 1😘 nak kecut jerawat, hilang parut, jeragat? Jom tgk ig kite😉

Most Popular Instagram Hashtags