Instagram post by @anhaazmode THESURIAROSES TOP STOKIS KL/SE

TWC ni 100% berasaskan buah buahan. Even kolagen dalam TWC pun ialah Plant Collagen. Bukannya Marine Collagen, so for those yang allergic dengan seafood boleh je nak consume TWC okayšŸ˜‰.
.

Satu sachet TWC ni kaya dengan pelbagai jenis buah buahan yang boleh mencerahkan, merawat kulit dan detoks dalaman badan awak tau.

Strawberri
šŸŒ»Membantu mengatasi masalah jerawat
šŸŒ»Menguatkan sistem imunisasi badan
šŸŒ»Mencerahkan kulit
šŸŒ»Memerahkan bibir
šŸŒ»Mencegah kulit kendur
šŸŒ» Menguatkan kuku agar tidak patah

Acai beri
šŸ„€Melancarkan proses pencernaan
šŸ„€Dapat meningkatkan tenaga & stamina
šŸ„€Mengurangkan kadar kolestrol dalam badan
šŸ„€Menstabilkan hormon
šŸ„€Membantu masalah haid

Aprikot
šŸŒøMerawat masalah kulit jerawat
šŸŒøMencegah masalah sembelit
šŸŒøMenyihatkan struktur kulit
šŸŒøMeransang pergerakan usus
šŸŒøMelindungi tubuh dari radikal bebas & kerosakan sel

Biji Anggur
šŸ‡Melembabkan kulit wajah
šŸ‡Menjadikan kulit awet muda
šŸ‡Melembut & menghaluskan kulit
šŸ‡Mencegah penuaan kulit(awet muda)

Tomato
šŸ…Melindungi kulit dari sinaran UV
šŸ…Mengurangkan kerosakan kulit akibat sinaran radiasi matahari
šŸ…Menjaga kelembapan wajah
šŸ…Menguatkan akar rambut

Oren
šŸŠMengecilkan liang pori
šŸŠMencerahkan kulit
šŸŠMeningkatkan sel kolagen untuk kulit & tubuh badan
šŸŠMeningkatkan sistem imunisasi badan
šŸŠMengandungi asid folik untuk ibu mengandung

Banyak kan manfaat TWC ni? Padanlah ramai panggil TWC ni serbuk magik! Tak payah susah susah nak makan berbiji biji buah buahan tu. Makan #ThesuriarosesWhiteningCollagen je dah lebih dari cukupšŸ˜‰

#putih #produkkecantikan #produkpemutih #whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora #bellezacollagen #ramenchallenge

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh

1 Comments

Most Popular Instagram Hashtags