Instagram post by @anhaazmode THESURIAROSES TOP STOKIS KL/SE

Akak saya FORM 2 boleh pakai ke?
.
BOLEH, as long as awak 13 tahun keatas dan dah baligh. Boleh.😊
.
kalau rasa takut tak menjadi, tak perlu cuba. sebab ramai lagi yang cuba dan berjaya.
yang taknak try, boleh tengok je testimoni berjaya,✌.
.
#SerbukMagikTWC
Khas untuk luaran dan dalaman.

Ada bahan berkualiti premium untuk kasi kulit awak cerah memancar mancar
.
Nak tau proven tips? ada pengerasnya. Korang kena bagi en rimau dan cik sotong akak kenyang dulu.😄
.
#putih #produkkecantikan #produkpemutih #whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora #bellezacollagen
.
#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh

1 Comments

Most Popular Instagram Hashtags