Instagram post by @yidashcamsuperclear Yi Dashcam SHAH ALAM

Yi smart dash camera mudah digunakan , Tak perlu buka laptop , Tak perlu cabut memori kad hanya contact WiFi fon pada dahcam dah boleh download video dari dashcam. Senang yakmat nak guna.
.
Abam los berani jamin kualiti yi smart dash camera setanding dengan dashcam yang harga beribu tu.
.
Kalau berlaku apa-apa kerosakan dalam masa 1 tahun dari tarikh anda beli, abam los tak akan repair.
.
Tapi, abam Los ganti baru terus!
.
BEST KE BEST? hehe
.
Owner perempuan segan nak bergambar jadi abam los snap gambar kereta je 😁
.
Terima kasih miss Michelle dari Puchong atas kepercayaan dan sokongan yang super padu.
.
Kalau ada cepat cepat la hantar pinangan. Ku tunggu mu dipintu WhatsApp okay 😁
.
DRIVE SMARTER • DRIVE SAFER ❤
.
#AbamLosSaudagarDashcam #Carmera #YiSmartDashCamera #YiDashcam #YiDashcamShahAlam #InternationalSet #EnglishVersion #OfficialYiMalaysia #1YearWarranty #DashcamSuperClear #KualitiSuperPadu #BukanSembangKari #IniReality #SubangJaya #Seremban #Putrajaya #Sepang #terengganu #Bangi #PetalingJaya #Klang #Bentong #Jb #KotaBharu #Melaka #Pekan #SungaiBuloh #Puchong #Subaru #Brz

2 Comments

Most Popular Instagram Hashtags