Instagram post by @ainalianabeauty PROMO VIVIX & YOUTH SKINCARE

VITA C ON PROMO 🎊

Dah lama sangat tunggu Shaklee announced promo VITA C ni tau sebab ramai sangat customers nak harga offer πŸ™ˆ
.
Start 1hb sampai 31 Oktober ni korang boleh beli 3 botol VITA C dengan diskaun 5%
.
Boleh pakat dengan geng geng yang nak cantik sesama tu. Ni pun salah satu Hot selling item setiap bulan bagi mereka yang nak....
.
πŸ‘‰ Nak kulit cantik bebas dari segala jerawat
πŸ‘‰ Nak bagi kuat sistem imunisasi yang mudah dapat demam dan selsema
πŸ‘‰ Ibu hamil & Ibu berpantang
πŸ‘‰ Ingin legakan resdung
πŸ‘‰ Untuk baikpulih luka dengan cepat
.
Nak grab 3 botol VITA C PLUS terus boleh terus roger aina tau
.
AINA LIANA | 012 798 4322

#pengedarshakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleejohorbharu #shakleepasirgudang #shakleemersing #sayajualshaklee #malaysiaonlineshop #sayajualshakleemurah #kulitkusam #pudarkanparut #kulitglowing #kulitflawless #jerawathilang #pudarjeragat #hilangjeragat #kulitcerah #setcantikshaklee #vitaminc #vitamincshaklee #resdung #parutjerawat #testimonivitaminc

1 Comments

Most Popular Instagram Hashtags