Instagram post by @yidashcamsuperclear Yi Dashcam SHAH ALAM

Steady bos zaidi. Minat terus transfer deposit untuk booking. Hari isnin hari tu baru free boleh cod yi smart dash camera. Bos zaidi pilih nak pasang sendiri, sonang je nak pasang 😁
.
Memang berbaloi miliki yi smart dash camera, kualiti video 1080P 60fps SUPER CLEAR siang dan malam. Setanding dengan dashcam yang harga beribu tu. SUPER OHSEM!!
.
Nak pasang pun senang je plug and play. Takde potong wayar. 10 minit siap fuhh berdesupp
.
Nak guna pun senang yakmat sebab semuanya automatik. Bila kita on enjin, dashcam akan auto on dan record. Bila kita off enjin, dashcam akan auto off. Best gilerr
.
Yang Paling best warranty yang kami tawarkan selama satu tahun. Kalau Dashcam hang atau tak boleh on dalam masa satu tahun, Kita terus tukar yang baru.
.
Best ke best? .
Terima kasih bos zaidi dari Puchong atas kepercayaan dan sokongan yang super padu 😁
.
Siapa lagi nak pasang dashcam super clear, senang nak guna dan berbaloi untuk kereta kesayangan atau kereta isteri kesayangan?
.
Jom picit link WhatsApp di bio.
.
DRIVE SMARTER • DRIVE SAFER ❤
.
#AbamLosSaudagarDashcam #Carmera #YiSmartDashCamera #YiDashcam #InternationalSet #EnglishVersion #OfficialYiMalaysia #1YearWarranty #DashcamSuperClear #KualitiSuperPadu #BukanSembangKari #IniReality #ShahAlam #SubangJaya #Seremban #Putrajaya #Klang #Bentong #Jb #KotaBharu #Melaka #Pekan #Machang #Puchong #Honda #Jazz #Gk

4 Comments

Most Popular Instagram Hashtags