Instagram post by @ebaykosova1 eBayKosova

JEPNI ZGJIDHJE PROBLEMIT TUAJ ME DILAN
Solucion per rigjrnerim flokesh (floke+mjekerr). Për njerzit që janë qere(qose) dhe atyre që u kanë rënë flokët nga 3-4 vite.
Danneshte produkt ideal per gjenerimin e qeroseve tek floket dhe tek mjekrra, i cili me perbersit natyral qe ka stimulon rigjenerimin e flokeve dhe nxit dalet e raja.

Përbërësit e Dilan:
Ujë i dejonizuar, acid acetik, alkol etilik, ekstrakt hurdhre.

Dilan përdoret një herë në ditë.
•Aplikohet në zonën e dëshiruar me pambuk.
•Gjatë përdorimit shmangni kontaktin me gojë dhe sy, nëse ndodh shpërlajeni me ujë të bollshëm.
•Solucioni të mbahet larg femijeve.

Mënyra e përdorimit për mjekrën:
Ne krehrin që krehni mjekrën, aplikojeni për 1 deri në 2 orë. Fillimisht acaroni zonën me një gjilpërë apo me një kruejtëse dhëmbësh derisa të skuqet. Pastaj me një kunj veshesh aplikoni solucionin në zonën problematike për 15-20 minuta. Pas aplikimit të sulucionit brenda 2-3 ditësh përmirësimi do të avancoje, dhe pas 7-8 dite qimet fillojne te dalin. Këtë proces e aplikoni për 4 javë. Fillimisht qimet do te dalin të verdha dhe të holla, por më pas do të marrin formën dhe ngjyrën tuaj normale në tërësi.

Përdorimi për flokët:
Me kunjin e vesheve e aplikoni për të paktën 30 minuta. Këtë proces e bëni 2 herë në javë për 4 javë rresht. Nëse pas aplikimit ndodh skuqje(irritim) mbrëmjeve lyjeni me një nga këto kremra: medacassol, silverdin, bepantene, pantenol.#KOSOVË
#SHQIPËRI
#TIRANË
#PRISHTINË 
#PRIZREN
#Gjkovë
#Pejë
#Mitrovicë
#Gjilan
#Ferizaj
#Deçan
#Malishevë
#Podujevë
#Lipjan
#Skenderaj
#Klinë
#Rahovec
#Viti
#Suharek
#Drenas
#Kamenic
#Kaçanik
#Vushtrri
#FushëKosovë
#Kastriot
#Vlorë
#Shkodër
#Durrës
#Elbasan
#Sarandë

1 Comments

Most Popular Instagram Hashtags