Instagram post by @yidashcamsuperclear Yi Dashcam SHAH ALAM

Alhamdullillah bulan lepas dan bulan ni ramai kastemer repeat beli yi dashcam dengan abam los.
.
First dulu bos fakhzan beli yi smart dash camera pasang di kereta isteri. .
Kali ni beli lagi satu pasang kat kereta sendiri.
.
Memang berbaloi miliki yi smart dash camera, kualiti video 1080P 60fps SUPER CLEAR siang dan malam. Setanding dengan dashcam yang harga beribu tu.
.
Nak pasang pun senang je plug and play. Takde potong wayar. .
Nak guna pun senang yakmat sebab semuanya automatik. Bila kita on enjin, dashcam akan auto on dan record. Bila kita off enjin, dashcam akan auto off. Best gilerr
.
Yang Paling best yi smart dash camera ni auto delete. Bila memori kad dah penuh Dashcam akan auto delete video pertama. Tak payah susah susah delete satu satu. Senang keje 😁
.
Terima kasih bos Fakhzan Cool jauh dari machang klate datang putra heights cod dashcam. Ohsem!
.
Siapa lagi nak pasang dashcam super clear, senang nak guna dan berbaloi untuk kereta kesayangan atau kereta isteri kesayangan?
.
Jom picit link WhatsApp di bio.
.
DRIVE SMARTER • DRIVE SAFER ❤
.
#AbamLosSaudagarDashcam #Carmera #YiSmartDashCamera #YiDashcam #InternationalSet #EnglishVersion #OfficialYiMalaysia #1YearWarranty #DashcamSuperClear #KualitiSuperPadu #BukanSembangKari #IniReality #ShahAlam #SubangJaya #Seremban #Putrajaya #Klang #Bentong #Jb #KotaBharu #Melaka #Pekan #Machang #Honda #Civic #Ek

2 Comments

Likes

No Likes Yet

Most Popular Instagram Hashtags