Instagram post by @kofoedlouise Louise Kofoed

Jeg har gjort noget. Noget, jeg har taget tilløb til i rigtig lang tid, og som jeg har fået mange opfordringer til: Jeg har udvidet min kor-aldersgruppe opad og nedad!
🎈🎶
NEDAD: I efteråret laver jeg 3 gange "POP-UP-MINIKOR" for børnehavebørn (ca. 3-6 år). Tirsdag d. 11/9, 9/10 og 20/11 kan man fra kl. 16-17 komme og lære nogle gode børnesange, lege og hygge i Nazaret kirke. Det koster bare en 20'er pr. gang (og man må meget gerne have mor/far eller mormor med!).
🎵 🎄
OPAD: I november laver jeg et lille JULEGOSPELKOR. Vi øver 3 mandage: 12/11, 19/11 og 26/11 - og så medvirker vi til "Vi synger julen ind" torsdag d. 29/11. Koret er for alle fra 16 og og op. Det er gratis at være med - og en oplagt mulighed, hvis man har lyst til at synge i gospelkor, men har svært ved at finde tid til det i hverdagen. Der kræves ingen særlig korerfaring eller nodelæsning. Vi finder melodien, stemmen og energien sammen, når vi synger nogle af de smukkeste julesange, gospelmusikken har at byde på.

Tilmelding til begge kor foregår til lk@fredensognazaret.dk

Jeg har total sommerfugle i maven over de her projekter og er vildt spændt på, hvem der mon kommer! Det ville være dejligt, hvis du ville være med til at sprede budskabet - og måske også til at synge sammen? :)

3 Comments

Most Popular Instagram Hashtags