Instagram post by @nabilzira Nabilzira

Amin amin ya rab... terima kasih sahabatku Azmi calipbuskers for this...vedio ni cukup melegakan hati selepas mengetahui ade hamba2 Allah yg mendoa kan bende2 yg x baik pada anak2 saya...salam Jumaat pada semua semoga Allah sentiasa memberkati kita semua in sya Allah

567 Comments

  • 6w ago nurulain.abdullah nurulain.abdullah

    Amiin...amiin...aamiin ya robbal ร alamiin....

  • 6w ago farahalyani_maryk farahalyani_maryk

    hai nak skin cantik glowing secara selamat dan sihat..jom tengok ig saya

  • 6w ago _hasyir _hasyir

    @hkmihsm chill dah lee

  • 6w ago aifa_nasha aifa_nasha

    Amiin.

  • 6w ago mierul_xii mierul_xii

    @suedzin mcm mana dia tau? adakah ini salah 1 penghinaan pd dia?

  • 6w ago irfan_pan_ irfan_pan_

    @abdhamid_19 ko yg kabut over lebih..x blh bergurau baik masuk kubur je๐Ÿ˜ด

  • 6w ago naimmujahid naimmujahid

    @danniall

  • 6w ago terlajaktinggi.my terlajaktinggi.my

    Nak apply tentara or police tapi tak cukup tinggi?? Tenang x sah risau dah banyak rang berjaye tambah tinggi sebab product ni๐Ÿ’ž๐Ÿ’•

  • 6w ago tiamia2015 tiamia2015

    .

  • 6w ago pidahidah pidahidah

    Kdg mulut NA celupar gak ..ada org boleh terima..ada yg sensitif..so yg berckplah kena beware..๐Ÿ™๐Ÿ™

  • 6w ago johnhosh2121 johnhosh2121

    Assalamualaikum, Iโ€™m John from USA ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ, I buy every kinds of old notes and coin. Dm if you have any we buy at good rates.

  • 6w ago asykurgama asykurgama

    Hahaha baguslah gunakan orang cacat untuk raih simpati hater ,hater still hater nabil ahmad kalau perangai kamu berubah jadi betul baru orang lain akan simpati pada kamu

  • 6w ago ___.kiji.___ ___.kiji.___

    relex bil..aku rsa klau upload video aku bergurau dgn bapak aku pn org akan kecam jgk..pandangan netizen ni x kan sama dgn apa kau pandang..apa pn ko buat org tetap kecam bila brbeza pndangan..itu la reaksi netizen apa boleh buat..btw thanks dh hiburkan aku since zaman raja lawak & waktu aku sedih, down tp aku ok balik after tgk lawak2 kau terutama bila ko menyakat org dkt meletop..thanks pang.

  • 6w ago besttriktinggi.my09 besttriktinggi.my09

    Assalammualaikum..Nak Tinggi?comel?kurus?gemok?Jom kite lagi ada PROMOTION and dah banyak yang BERJAYA ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ‘ˆ ๐Ÿ‘ˆ ๐Ÿ‘ˆ HALAL, DAH LULUS KKM, X DE KESAN SAMPINGAN. HARGA LEPAS DISCOUNT๐Ÿ˜Š,TERBAIK KAT MALAYSIA ๐Ÿ™Œ ๐Ÿ™Œ Jom chat laju- laju encik, info? โ˜Žws +60168035510
    โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    READY STOCK harini bank in, esok post

  • 6w ago tiya_fathiha tiya_fathiha

    Berhati2 bila bergurau,jgn asal gurau je nak bahan org. Hati org kite xtao n pandangan org terhadap kite pon kite xjangka. Kecaman itu utk kite perbaiki diri kite lebih baek. Lepas ni berhati2 lah dlm berkata. ๐Ÿค—

  • 6w ago abdhamid_19 abdhamid_19

    @irfan_pan_ gurau agaklah bro biar berpada... Aku rasa kau yg baik masuk gua gurau xngam

  • 6w ago mahkotawanitacantik mahkotawanitacantik

    Sedap. Suara

  • 6w ago haidiehamid haidiehamid

    @manje_amran awk xde kaitan xyh sibuk... Caliph busker xde pape pun...

  • 6w ago manje_amran manje_amran

    Lantak la ni negara demokrasi semua org berhak komen...nk senak kenapa???lambat no la ko nk komen bro da basi ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

  • 6w ago irfan_pan_ irfan_pan_

    @abdhamid_19 yg ko terasa lebih kenapa ..nabil dgn azmi tu ok je..sbb org mcm ko ni la hancurnya negara kita..ehh masuk gua lagi best x de la aq jumpa org mcm ko ni

  • 6w ago peninggimart.kl peninggimart.kl

    Assalammualaikum..Nak Tinggi?comel?kurus?gemok?Jom kite lagi ada PROMOTION RAYA and dah banyak yang BERJAYA ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ‘ˆ ๐Ÿ‘ˆ ๐Ÿ‘ˆ HALAL, DAH LULUS KKM, X DE KESAN SAMPINGAN. HARGA LEPAS DISCOUNT๐Ÿ˜Š,TERBAIK KAT MALAYSIA ๐Ÿ™Œ ๐Ÿ™Œ

  • 6w ago julajuli.my julajuli.my

    โค๏ธโค๏ธโค๏ธ

  • 6w ago dunstannnn dunstannnn

    Aduhh sedapnya suara dia...

  • 6w ago abdhamid_19 abdhamid_19

    @irfan_pan_ ehh bodoh kau yg tbaยฒ semak kt komen aku... Baik kau jalah masuk gua kau pula panas bodoh

  • 6w ago crocker_art_museum crocker_art_museum

    Aโ€™Salam Iโ€™m a verified โœ… coin collector so I need to know do you have old money Tembaga, duit syiling lama, nota lama, setem, duit syiling, cincin dan batu antik available for sale. I buy at $10,000 per items

  • 6w ago irfan_pan_ irfan_pan_

    @abdhamid_19 x de la sbb aq nmpk ko sorg je komen over..maybe lain aq x nmpk..blh gak agak2 gua mn yg ok haha

  • 6w ago lovelykuntum lovelykuntum

    @nabilzira

  • 6w ago sundook.pk sundook.pk

    followmy insta

  • 6w ago kilang_tudung_borong kilang_tudung_borong

    ๐Ÿ‘

  • 6w ago ziera_rare_shoppe ziera_rare_shoppe

    ๐ŸŒน๐ŸŒนโค๏ธ

  • 6w ago bellaammararaya.collections bellaammararaya.collections

    wow ๐Ÿ˜ฑ

  • 6w ago azfasyaqilabinti azfasyaqilabinti

    Huhuhu

  • 6w ago fifnaz fifnaz

    @farinaask

  • 6w ago farinasofiya farinasofiya

    @fifnaz dah tgk lama dah๐Ÿ˜›๐Ÿ˜›๐Ÿ˜›

  • 6w ago fifnaz fifnaz

    @farinaask suare die lagi sedap kalau xde auto tune

  • 5w ago badrimhsn badrimhsn

    ๐Ÿค

  • 5w ago vivo91082 vivo91082

    Terbaik

  • 5w ago sufxunknown sufxunknown

    ya allah sakit hati tngok comment2 ni

  • 3w ago fa.izal5458 fa.izal5458

    โค๏ธ

  • 1w ago raih4nx.__ raih4nx.__

    Kan

Most Popular Instagram Hashtags