Instagram post by @womendesiree.co WOMEN DESIREE X PEEA DOLCE

.
Orang kata pagi pagi kena cakap benda yang baik². Kena tengok benda yang cantik². Haaa meh kakjoona belanja korang pagi ni. Terlajak syantikkk zisss kita ni. Daripada muka kusam bertukar glowing lain macam weyy 😱
.
Kalau dah cuba macam-macam produk tapi masih tak berkesan apa kata cuba krim wd ni pulak? Sebab dengan wd, kita merawat dari dalaman dulu. Dan yang paling penting dengan wd, kita tak perlu apply di muka. Apa yang wd buat?
.
.
📌Segala toksin yang dah lama berkerak dalam badan awak tu akan disingkirkan oleh cik Tree Peony yang mana digunakan dengan meluas oleh masyarakat Cina untuk membuang toksin terkumpul dalam badan
.
.
📌Bila toksin yang selama ini buat road block dalam salur darah awak dah berjaya disingkirkan, barulah darah dapat diangkut dengan lebih lancar ke sekuruh badan. Sel - sel kulit pun dapat regrowth dengan cepat dan sempurna dengan adanya blood supply yang powerful
.
.
📌Tak cukup dengan itu, dalam wd jugak ada arbutin yang bertindak sebagai shield untuk kulit awak. Sebabnya arbutin ni adalah antioxidant yang sangat hebat. Kalau perasan, produk daripada korea & jepun memang banyak pakai arbutin. So no wonder lah kulit dorang pakat glowing flawless. Sampai jerawat kecut dan takut nak tumbuh!
.
.
Okay kakjoona harap dah clear lah kenapa calit calit dekat nadi tapi effect dia macam buat treatment mahal beriban. Sebab kita calit bukan sebarang calit. Tapi setiap calitan penuh kasih saiyang penuh magissss

Happy sangat if kakjoona dapat bantu rawat korang yang tengah struggle untuk dapatkan skin yang cantik bebas kusam. Kakjoona tau bukan mudah tapi tak mustahil kan. Yang penting korang masih concern dengan diri korang. Siapa lagi nak jaga kalau bukan diri sendiri kan? 😘
.
#wdta #womendesiree #wdec #wdecmurah #wdtasale #wdtadiskaun #wdecpromo #awetmuda #skinglowing #whitening #rejuvenating #vshape #antiaging #firming #rahsiaawetmuda #kulitkusam #jerawatkronik #parutjerawat #antiscar #frackels #jeragat #jeragatkronik #wdtajohor #wdtajb #wdtakulai #wdtasingapore #wdtatampoi #wdtasenai #wdtaskudai #wdtakempas

2 Comments

Most Popular Instagram Hashtags