Instagram post by @produk_intim_suami_isteri PHERO-X | MALAYSIA

[HORNY 24 SPRAY]

Kini dengan design botol baru yg menarik & lebih mudah dibawa kemana saja! Simpan dalam poket seluar pun tak ada masalah!

Horny 24 Spray adalah antara produk berbentuk cecair khas yg telah membantu ramai pasangan yg mengalami masalah dalam menikmati hubungan intim mereka. Ia adalah cecair khas yg berfungsi untuk menstimulasi keinginan seksual anda.

Kelebihan Horny 24 Spray : - Boleh digunakan oleh lelaki & wanita. Namun ianya dipercayai lebih efektif pada wanita. - Meningkatkan keinginan seksual sekaligus membantu mereka yg mengalami masalah dingin seks serta sukar menikmati klimaks apabila bersama. - Mudah untuk diambil. Hanya sembur kedalam minuman sebanyak 3-5kali. Antara 10-15minit anda boleh lihat kesannya. - Tidak mempunyai bau atau rasa & boleh dicampur dengan air minuman yg berperisa.

Jika berminat, CALL/SMS/WHATSAPP
www.wasap.my/60143386887

Cod kl area
Free post luar kl

#horny24 #horny24kl #horny24murah #horny24shahalam #perangsanglelaki #perangsangwanita #bluewizardshahalam #bluewizardkl #bluewizard #produksuamiisteri #produkubatkuat #sayajual #kedaionlinemurah #kedaionline #bisnesmudah #mudahmy #niagaonline #barangbaek #bazaaronline #bazaronline #instasellermy #instabizmy #instashopmy

1 Comments

Most Popular Instagram Hashtags