Instagram post by @produkte.gjermanee LR-COMPANY

LAMTUMIRË #FLOKË#DËMTUAR!
#Shikoni #veten#pasqyrë dhe ndiheni të fuqishëm, të bukur dhe me vetëbesim. #LR #ALOE #VIA #Nutri-Repair – sistemi i ri i kujdesit për flokët me #kombinimin #unik#xhelitAloe #Vera dhe 7 #vajrave #ushqyese #natyrale, #forcon, #riparon dhe i #mbron #flokët tuaj nga këputja
Për #vetëbesimin tuaj deri në #këshilla për flokët tuaj.
#SHKENCËRISHT E #KONFIRMUAR!
#Butësi e #mëndafshtë:
3x krehje më e lehtë*:
#Shkëlqim I #shëndetshëm:
90 % më pak këputje flokësh*
#Aromë #vitalizuese:
95 % e pëlqejnë aromën**

Most Popular Instagram Hashtags