Instagram post by @dylladnan Ardilla Adnan

Lai lai lai saya belanja bare face ni bukan selalu dapat tengok🤪 .

Pengalaman guna serum C selama 2 minggu - bangun pagi muka nampak glowing & rasa moist selepas dibiarkan serum C semalaman bekerja dlm kulit. And semalam rasa awesome sangat sbb rasa nampak pencerahan yg nyata like "wow kulit aku ke tu". .
Saya gabungkan serum Melacep & serum C utk hasil yg wow. Kulit saya burn & jadi bumpy sikit lepas balik bercuti hari tu. Now selepas 2 minggu berserum C - mmg bukanlah nampak perubahan ketara tp mmg nampak kulit makin cerah jernih gitu & pipi pun dah start rasa ketat. Tak lama lagi dapatlah pipi botox I😁. .

#marykayserumc #marykayreplinishingserumc #marykayserum

Likes

No Likes Yet

Most Popular Instagram Hashtags