Instagram post by @nuyullnuyull nurulnasekha

Nek ono wong lanang ngomong "Dek ra usah nganggo gincu, ra usah nganggo wedak, kowe ayunan natural". kui ngapusi.. kui lanangan seng ra gelem modal nukoke gincu πŸ˜‚ lah buktine nyawang wedok ayu wedakan, gincunan, semok, mboblong-moblong yo mripate melotot 😝 ojo gelem dapusi πŸ˜…

#persabbrebes #persab #brebes #anakrantau #anakpt_zamannow #brebeshits #hitskekinian #sabermania #laskarjakapoleng

Likes

No Likes Yet

Most Popular Instagram Hashtags