Instagram post by @ayesha.iskandar Ayesha Iskandar

Dah 9 hari berpuasa. Masing-masing mesti sibuk buat persiapan untuk raya.
.
Baju raya, kuih raya, kasut raya dan tak ketinggalan perfume raya. Ehhh?? perfume pun kena ada??? Hehe mestilah ada.πŸ˜„
.
Raya nanti kan nak berkunjung ke rumah saudara mara. Dari satu rumah ke satu rumah. Berjalan dari pagi sampai ke petang, masuk rumah ke lima, badan mesti la dah tak selesa.

Seharian berjalan sakan, mestilah berpeluh-peluh badan. Bau pun macam-macam ada kan??? Mesti malu kalau ada orang cakap ada bau yang tak menenangkan.
.
Hah sebab tu la kita perlu pakai minyak wangi. Untuk keselesaan diri sendiri dan juga orang lain.

Hari ni Akak nak share sikit mengenai minyak wangi dari De'Xandra. Rasanya semua orang dah tahu kehebatan perfume ni kan. Memang dah terkenal. Bauan antarabangsa tapi harga yang mampu milik.

Perfume De'Xandra menampilkan 8 jenis wangian yang berbeza, bau yang kuat dan tahan lama mampu bertahan 2-3 bulan dengan 3-4 kali semburan.

Boleh dibawa solat, mudah dibawa kemana-mana, boleh masuk poket je.
Sangat slim bila dipegang, botol perfume De'Xandra tak mudah pecah dan boleh bawak travel dan naik flight. ✈

Zahra, Belle, Louvre, Deluna, Lozen, Lady Rose, Chaleur dan Helena.
Pilih apa jua jenis wangian, pasti anda akan berpuas hati! Orang sekeliling anda pun akan tergila-gilakan wangian yang anda pakai!

Macam mana nak dapatkannya?
Boleh PM atau whatsapp terus ke www.wasap.my/60108209912

Jom wangi mewangi di hari raya. 😘

#dexandra #dexandraperfume #codjohorbahru
#perfumemurah #minyakwangi #perfumeori #minyakwangioriginal #perfumedexandra
#dexandrajohor #dexandrajb #dexandraskudai

Likes

No Likes Yet

Most Popular Instagram Hashtags