Instagram post by @errafazira Erra Fazira

.#PERCUMA! #PERCUMA! #PERCUMA! TRIPLE WHITE NK BAGI UOLLS #FREE VITAMIN C 30 TABLET. SIAPA NAKK?
.
.
.
Sempena ramadan bakal tiba, tambah pula raya pulak nk dekat. Erra Fazira eksited nk tengok uolls makin flawless tau. .
Wahhh!!! Pening2 sebab lepas ni makin ramai yang makin flawless dengan kombinasi #TWGLUTATHIONE & #CHEWABLE. .
Nak tahu mcm mana dapatkan #FREE VITAMIN C #CHEWABLE? Senang je uolls hanya dapatkan #TWGLUTATHIONE sebotol je dan kami akan bagi 30 Tablet Vitamin C #CHEWABLE.
.
Memang rugi lah kalau siapa tak grab. Ini hanya untuk Limited offer sahaja.
.
Ayuhh!! Bertindak sekarang untuk dapat #FREE 30 Tablet Vitamin C #CHEWABLE
.
Follow
@triplewhiteofficial
.
@triplewhiteofficial
.
@triplewhiteofficial
.
WHATSAPP πŸ‘‡ πŸ‘‡ πŸ‘‡ πŸ‘‡ πŸ‘‡
.
0 1 3 3 9 6 8 9 1 0
.
0 1 3 3 9 6 8 9 1 0
.

#glutathione #triplewhitesuplement #Testimoni #skincare #triplewhiteglutathione #singapore #dropship #jomcantikbersamatriplewhite #jerawat #jeragat #stokis #sengugut #triplewhiteHQ #triplewhiteskincare #errafazira

173 Comments

  • 18w ago acik_murad acik_murad

    Kaya2 awk

  • 18w ago ainyzaasmiera ainyzaasmiera

    Pm

  • 18w ago mrs.k_zaman mrs.k_zaman

    Pm

  • 18w ago yayyoya.my yayyoya.my

    let's check it out for your becoming beauty heels @yayyoya.my

  • 18w ago enzie_zen enzie_zen

    ERA, BILA LA AWK NI NAK TUA hihi..muda sentiasa

  • 18w ago awin_aris awin_aris

    Sesuai utk ibu mengandung x.?

  • 18w ago knowra_76 knowra_76

    Cik olio offer2

  • 18w ago manja_scha_minz manja_scha_minz

    Nak juga

  • 18w ago kartina7474 kartina7474

    Wowwww...

  • 18w ago marklim39 marklim39

    Nice

  • 18w ago shasyasawalun shasyasawalun

    imiss you erra

  • 18w ago hannyadziela hannyadziela

    Nakkk tryy

  • 18w ago ansanirabtasmin ansanirabtasmin

    0176231537

  • 18w ago mohamedmahazir mohamedmahazir

    Kuat mental fizikal n iman...

  • 18w ago hirechedjamel hirechedjamel

    πŸŽπŸŒ·πŸ€πŸŒΉπŸŒΈπŸŒΌπŸŒ»

  • 18w ago adie_sha adie_sha

    Pm

  • 18w ago indah_nr_nabila_rifqi indah_nr_nabila_rifqi

    Sα»‘ muda bgt

  • 18w ago rosmahhjradzwan rosmahhjradzwan

    Apa yg percuma tu

  • 18w ago amaapril22 amaapril22

    Csra pakai hijabnya gimana dek.... Cantik

  • 18w ago abdulmalikabdulh abdulmalikabdulh

    I love u Era..mat mlm..

  • 17w ago basir1724 basir1724

    Sy minat kt u

  • 17w ago akramknain akramknain

    Hai era,num hp plz...frm brunei

  • 17w ago maziahmaziaah maziahmaziaah

    Sweet kak era

  • 17w ago zarinaashar5452018 zarinaashar5452018

    Boleh ilang jeragat ke.?

  • 17w ago zarinaashar5452018 zarinaashar5452018

    Suka tgok era xmekup..lgi cntik.

  • 17w ago yie_kri yie_kri

    Comelnyaaa kak erra..😍😘

  • 17w ago kamarulzamanbinanuar kamarulzamanbinanuar

    Asalamulaikum

  • 17w ago kamarulzamanbinanuar kamarulzamanbinanuar

    Asalamulaikum

  • 17w ago shaklee.wanayu shaklee.wanayu

    Cantiknya erra fazira... korang.. sape2 nak cantik macam erra fazira ni boleh la jalan2 dekat IG saya ye semuaπŸ˜‰

  • 17w ago ustadnas3 ustadnas3

    @nasilnas.official

  • 17w ago jebat_montecarlo jebat_montecarlo

    *MUSTAJAB DOA... SEBELUM BERBUKA PUASA DAN SAHUR*
    As salam semua...Ramadhan Kareem .!!!
    1. Ada suatu waktu yang mustajab untuk berdoa, dimana doa tersebut *tidak akan ditolak oleh Allah SWT*, yaitu berdoa saat menjelang berbuka puasa dan menjelang makan sahur,
    Tetapi sayangnya banyak kaum muslimin tidak mengetahuinya atau tahu tapi mengabaikannya.
    2. Di Mekkah dan Madinah, *satu jam sebelum azan maghrib* orang-orang sudah menadahkan tangan ke langit berdoa untuk kemudahan dari segala hajat, baik hajat dunia mau pun akhirat, mereka berdoa dengan syahdu sepenuh keyakinan, sampai air mata mereka mengalir deras.
    3. Kesalahan yang dilakukan kaum muslimin ialah dengan menyibukkan diri pada waktu yang sangat mustajab ini dengan cara sibuk bersiap utk berbuka menjelang azan maghrib kemudian berkumpul menghadapi hidangan berbuka dan berbual leka. Mereka sudah merasa cukup dengan hanya membaca "Allahuma lakasumtu.. padahal hanya mencakupi maknanya berupa ucapan syukur sahaja.
    4. Nabi Muhammad SAW bersabda :
    β€œSesungguhnya bagi orang yang berpuasa ketika saat berbuka ada doa yang tidak ditolak” (HR Ibnu Majah).
    5. Ketika kita sibuk-sibuk menyediakan juadah berbuka pastikan kita spare sedikit masa, sekitar 5-10 minit sebelum masuk waktu berbuka, untuk menadah tangan berdoa kepada Allah SWT. Ayuh kita amalkan doa ringkas ini setiap kali kita berbuka puasa. Cadangan doa ini sebagai panduan sahaja dan boleh diubah mengikut hajat masing2.
    Cadangan doa2 ketika berbuka puasa...
    1. Bertambah iman
    2. Sihat tubuh badan
    3. Akhir hayat yang baik.
    4. Murah rezeki.
    5. Anak2 soleh/ soleha
    6. Keluarga bahagia.
    7. Barokah/Rahmah Allah.
    8. Jauhi azab kubur.
    9. Lapang dada.
    10. Kuat/kekalkan iman.
    11. Ampunkan dosa2.
    12. Anak2 berjaya.
    13. Perniagaan yg diberkati.
    14. Jauhi segala penyakit2.
    15. Ibadah yg diterima.
    16. Mudah segala urusan.
    17. Diterima taubat.
    18. Lapangkan kubur, terangkan liang lahat, masukkan haruman wangi syurga, jauhi roh dari siksa kubur.
    19. Mudah bayar hutang2 sebelum mati.
    20. Jumpa Lailatulqadar.
    21. Dapat Syafaat Nabi SAW.
    22. Dapat Syurga Firdaus.
    23. Jauhi Neraka.
    24. Terima kitab tgn kanan.
    25. Selamat meniti Sirat.
    26. Jauhi fitnah Dajjal.
    27. Ketenanga

  • 17w ago hanie5217 hanie5217

    Forever sweet

  • 16w ago jannimad95 jannimad95

    Cantik always

  • 16w ago nuraenirachman nuraenirachman

    Begitu cantik tanpa makeup,, cantikknya asli..

  • 16w ago kasut_wanita_rm34 kasut_wanita_rm34

    Beautiful erra!

  • 15w ago shahdeanson shahdeanson

    Anugerah jelita 2002 @errafazira

  • 6w ago nazneem85 nazneem85

    Cantiknyaaa @errafazira 😫😫

  • 6w ago anitahabibullahmansyur anitahabibullahmansyur

    duuh gusti knp sy merasa mirip dia ya...wkkwk..berarti nnti anakku mirip aleesya donk..hhe..mulai halus nih gue

Likes

No Likes Yet

Most Popular Instagram Hashtags