Instagram post by @errafazira Erra Fazira

Salam Ramadhan yg penuh dengan Keberkatan dan kemuliaan.. Dengan rendah diri saya mohon ampun maaf andai ada salah dan khilaf saya di mana2 samada dalam sedar mahupun di luar sedar saya.. tiada niat utk menyakiti atau melukai sesiapa namun sebagai manusia , pasti saya ada melakukan kesilapan dan kesalahan serta terlepas pandang disini sana.. maafkan saya ya.. moga ibadah kita lebih baik dari sebelumnya.. semoga kita semua menjadi hamba yg lebih baik disisiNya.. aminnnn..

149 Comments

  • 30w ago herbalstore.bodyslim herbalstore.bodyslim

    Assalam
    mau kurus dalam 10 hari.?
    come follow my insta atau wa:
    πŸ“²+60 11-5151 7949

  • 30w ago azlinanorani azlinanorani

    Salam ramadhan sis @errafazira yang sentiasa comel dan cantik..semoga ramadhan kita semua tahun ini diberkati Allah swt.Amin..

  • 30w ago ainormustalizah ainormustalizah

    Salam Ramadhan jua buat ErraFazira dan selamat berpuasa didlm bulan ramdhan yg mulia.syg erra sentiasa...

  • 30w ago noraessential_n9 noraessential_n9

    Selamat berpuasa my idola 😍😍😍

  • 30w ago lailymuach lailymuach

    Salam ramadhan kak dan slmt brpuasa

  • 30w ago bconfidenthq.kl.selangor bconfidenthq.kl.selangor

    Salam hi ladies.. Jum BESARkan, MONTOKkan, TEGANGkan dan MANTAPkan MISS B πŸ‘ dalam masa 7 HARI!! 😍 Promosi JIMAT buy 2 FREE 1 dan FREE VVIP gift sedang berlangsung 😘😘

  • 30w ago nadiaarishazhariff nadiaarishazhariff

    Salam Ramadhon sis

  • 30w ago anisamiyrah anisamiyrah

    😍😍😍😍

  • 30w ago adni_nur_raisha2014 adni_nur_raisha2014

    Saya maafkan awak @errafazira

  • 30w ago adni_nur_raisha2014 adni_nur_raisha2014

    Assalamualaikum & Salam Ramadan ...mohon sebarkan...kami mengalu-alukan anda memberi wakaf atau infak kepada pusat2 tahfiz seperti berikut,
    1xtilam bekam bujang & 1xbantal RM60...
    1xtilam bekam kelamin & 2xbantal RM170...mengikut set dan untuk memudahkan tiada pecahan set..sumbangan anda boleh dibuat melalui no akaun CIMB syarikat kami atas nama Nur Raisha Creative Enterprise 8007697574..selepas bank in anda harus sent resit bank kepada no whatapp sy iaitu 0139079290 utk kami kira jumlah harga dan tilam yg anda beri sumbangan tersebut....terima kasih

  • 30w ago qasehzaila qasehzaila

    Salam ramadhan..selamat bpuasa kak erra yg comel

  • 30w ago jaydushku87 jaydushku87

    Mai la ttdi bazaar kak erra..

  • 30w ago salinasanif salinasanif

    salam ramadhan kareem kk erra...

  • 30w ago pn._nora pn._nora

    salam ramadhan my beutiful idol...kiss skit...muahh😍

  • 30w ago ndlife_apricotseeds ndlife_apricotseeds

    UNTUK PENGETAHUAN ANDA
    =================
    BIJI APRIKOT SEED
    NDLIFE....
    =================
    Pakar perubatan berpengalaman, Prof Madya Dr Syed Zainal Husin Wafa, mengakui biji aprikot kaya dengan vitamin B17. Vitamin B17 adalah agen kemoterapi semula jadi. Vitamin B17 boleh didapati pada 1,200 jenis tumbuh- tumbuhan atau buahbuahan, namun biji aprikot mengandungi Vitamin B17 paling tinggi berbanding tumbuhan lain serta mampu meningkatkan kesihatan sekali gus membantu mengurangkan risiko menghidap penyakit kronik metabolik.

    Biji aprikot juga kaya dengan beta-karotin dimana mampu mempercepatkan proses pemulihan dan penyembuhan penyakit selain menghilangkan kesan nikotin bagi membantu melancarkan saluran darah.

    Selain itu, biji aprikot juga sesuai diamalkan wanita yang putus haid kerana buah ini mengandungi boron yang merangsang pengeluaran hormon seks estrogen.

    Biji aprikot juga membekalkan galian kalium yang baik untuk kesihatan jantung, zat besi bagi menghindarkan keletihan dan jangkitan. Turut berfungsi menambah salika iaitu sejenis sebatian yang memelihara kesuburan kulit, rambut dan kuku.

    Apabila mengambil biji aprikot disarankan menambah jumlah pengambilan dan seeloknya di ambil air sedikit demi sedikit. Biji aprikot bertindak secara berkesan akan mengeluarkan toksin. Pengambilan lebih berkesan dengan mengambil banyak air kosong.

    Seperti yang kita sedia maklum biji aprikot amatlah pahit jika dimakan begitu sahaja. Maka dengan itu NDLIFE memproses biji aprikot asli gred AA dalam bentuk kapsul bagi memudahkan untuk dimakan tanpa rasa pahit dan mudah ditelan. Tiada bahan campuran tanpa pengawet dijamin halal dan telah mendapat kelulusan dari KKM.Baik juga dijadikan sebagai supliment untuk menjaga kesihatan dalaman.dari itu mencegah lebih baik dari merawat..... untuk dapatkan KAPSUL BIJI APRIKOT NDLIFE
    www.wassap.my/0197460961

  • 30w ago shahmenan shahmenan

    selamat berpuasa

  • 30w ago global_tiens_malaysia global_tiens_malaysia

    Haa ni la produck yang sesuai untuk singkirkan masalah muke sis and abang abang semua .
    ws:+601131084769

  • 30w ago hicalciumtiens_1 hicalciumtiens_1

    Korang nak tinggi,dalam masa 20 hari jom tengok my instan jer.(tinggi dalam 5-15CM) HARGA PROMOTION !!! wa: +60168035396.

  • 30w ago maskerherbalmy4 maskerherbalmy4

    Izin nak PROMO,,Korang Nak wajah putih, bebas dari jerawat, jom lah visit my instan or ws admin +60 11-31084637 Dh ribuan testimoni berjaya

  • 30w ago xstrawberry xstrawberry

    Salam ramadhan kak erra..

  • 30w ago rayyanscanopy rayyanscanopy

    Good one πŸ™ŒπŸ»

  • 30w ago noris_abduljamil noris_abduljamil

    Salam Ramadhan Kak @errafazira ...Moga tahun ini lebih baik daripada tahun terdahulu

  • 30w ago hamidunmohamad hamidunmohamad

    Mie ucup

  • 30w ago noorshazura noorshazura

    Salam Ramadhan kak erra yg sentiasa cantik...

  • 30w ago aboutimagehouse aboutimagehouse

    Selamat berpuasa

  • 30w ago glowingskin_bylorabeauty glowingskin_bylorabeauty

    nak kulit licin mulus glowing berkilat2 tnpa perlu mekap tebal 3' inci bedak!! & skligus rawat skin masalah, Jom follow & Visit My igπŸ‘‰@lorabeauty_glowingskin πŸ˜‰ ❀whatsApp +60142490971
    .
    #CantikSepertiArtisTnpMekap

  • 30w ago nurzahirazulaikha nurzahirazulaikha

    Salam ramadhan and selamat hari raya

  • 30w ago aeinkarim80 aeinkarim80

    My idola...salam ramadan kak erra

  • 30w ago anna_mardiana117 anna_mardiana117

    Salam Ramadhon sis Erra,alhmdulillah...bersama kita bermunajat dan berihklas a'mal d jln Allah,bersama kita utk mndpt Berkat dariNya Jua...insya'allah...amin2x ya rabbul'alamin....😊😊

  • 30w ago duralegacy duralegacy

    Salam ramadhan erra

  • 30w ago butikmuslimah_fitrisya769 butikmuslimah_fitrisya769

    ❀️

  • 30w ago nuratiqahanderi nuratiqahanderi

    Cantikny kak erra..salam ramdhan juga kak

  • 30w ago global_tiens_malaysia global_tiens_malaysia

    Haa ni la produck yang sesuai untuk singkirkan masalah muke sis and abang abang semua .
    ws:+601131084769

  • 29w ago slimming.greentea.malay5 slimming.greentea.malay5

    Siape nak turunkan berat badan 5-20kg dlm 10 hari sahaje. meh tengok my insta or wa +60 11-31084637

  • 29w ago farina_sania farina_sania

    slm ramadan

  • 29w ago tiens.greentea.malaysia tiens.greentea.malaysia

    Nak turunkan berat badan, halal dan lulus kkm, dah ramai berjaya. jom tengok my isnta or wa je +60 11-31084769

  • 29w ago aisyah101 aisyah101

    Salam Ramadhan kak Erra & selamat menunaikan ibadah puasa bersama family & anak kesayangan kak Erra..comelnya Aleesya..

  • 29w ago _nadine_yasmine_ _nadine_yasmine_

    Kalo indonesia punya cakap lahir dan batin tp kalo malaisya zahir dan batin beda sikit je tak pe tapi beda kate beda makna

Most Popular Instagram Hashtags