Instagram post by @kendi_i_leximit Erjona. M

“Hajdutja e librave” #MarkusZusak.
Do t’ju kthejë vitet 1939 të Gjermanisë, kohë kur jeta ishte e barazvlefshme me vdekjen.

Një libër me një gjetje interesante… Nje histori e njohur nga bota mbarë dhe që rrëfehet nga një larmi personazhesh, ku vdekja është personazhi kryesor, që rrëfen Gjermaninë naziste.
Lizeli është vajza e cila mban mbi supe faktin e të qenit pikërisht hajdute librash. Vajza nëntë- vjeçare, që jeton në lagjen “Himmel”, që përtej jetës së saj sjell edhe historinë e banorëve të asaj lagjeje.
Në dukje një hajdute librash, por që kërkon të sjellë mesazhin dhe thirrjen që libri të vjedhe sa më shumë lexues.

#hajdutjaelibrave. #thebookthief #lexonilibra #libratemire #unelexoj #kendi_i_leximit #booklover #bookblogger #bookcoholic #bookshelf ##bookstagram #bookaddicted #bibloiphile #bibliomaniac #books

12 Comments

Most Popular Instagram Hashtags