Instagram post by @maharenytau Nmahareny

Carane wong kene mangan gedhang goreng a.k.a sanggar yo ngene, dipangan karo sambel kacang. Awal e mbiyen rodho aneh mangan dhang goreng koyo mangan pecel lah suwene suwe kok ketagihan yo 🤔🤔 (hati ketjilku menjawab: lah luwe, terus enak i)
Gedhang (pisang) yg dipake jenis Kepok yg agak2 menuju matang, beda style sm di Jawa pd umumnya memakai gedhang mateng dan lazimnya jenis Tanduk, Uli, Raja dll (agak sotoy). Belum nemu disini yg djuwal sanggar selain gedhang Kepok
#hidupuntukmakan #pisanggoreng #sanggara #kulinerkalimantanutara

2 Comments

Likes

No Likes Yet

Most Popular Instagram Hashtags