Instagram post by @mbh_medispa.batupahat 11am - 8pm (off MONDAY)

Happy Sunday!

Hai semua...dah ready ke untuk GOLDEN BOX day 23 Nov ni??? On that day jugak, Ita akan reveal new treatment untuk akak-akan yang nak kembalikan semula keremajaan kulit tu!

Yang pasti rawatan terbaru ni adalah berasaskan gold...๐Ÿ˜ Dan yang pastinya jugak, GOLDEN BOX by invitation je k..jadi untunglaa yang dapat tu...nak tau cara dapat VIP invitation dari MBH?

Tinggalkan komen "NAK" nanti Ita reply k....๐Ÿ˜˜
.
Info lanjut boleh ws dengan kak ita ๐Ÿ“ฒ
.
๐ŸŒธ0183536687๐ŸŒธ
๐ŸŒธ0183536687๐ŸŒธ
๐ŸŒธ0183536687๐ŸŒธ
.

#mbhbatupahat#mbhmedispa#beautyinlovinghands#medispapalingdipercayai#mbhlovers#mbhbeautyfair#bisikpadalangit#dendamaurora#girlfriendakudarineraka#titiancinta#jerawat#jeragat#kulitkusam#kulitberminyak#kulitberparut#mbhlover#muamalaysia#meleTOP#dermapen#mycoffeeprince#wanitaterindah#clevergirl#fattzura#cantik#putih#makeuptutorial#naelofarhijab#awaksukasayatak#dudapujaandara#mehsandarlagi

Most Popular Instagram Hashtags