[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

Instagram post by @budaksunda_ ᮘᮥᮓᮊ᮪ ᮞᮥᮔ᮪ᮓ

Sok sanajan sungut nyebutkeun mbung, tapi hate mah keukeuh tiap waktu hayang patepung. .
Jujur sok lah maraneh ge pernah nya, ari keur ngobrol jeung babaturan ditanya masalah mantan pasti nyebatkeunna kieu 🔽🔽🔽
"ah kop weh teu masalah bagi aing mah si itu rek kasaha wae og, emangnna awewe/lalaki teh ngan ukur hiji ?. Tingalikeun weh kahareupna ku aing dk dijieun manehna hanjakal grgr ninggalkeun aing"
🔼🔼🔼
Tapi ari giliran keur sorangan jol ningalian foto mantan, bari ingsreuk ingsreukan dikamer sorangan, bener kan ??? .
Geus ah ulah diteruskeun caritana lapar yeuh dk sarapan heula. .
Yeee tunggeu nggeus ulah dibacaan teuing kapsyenna da gs beak caritana .
Ieu jelema kuat maksa titah nggeus nggeus hayeuh weh dibaca :((
.
Geus nya sarapan heula babay:*
.
Wilujeng enjing baraya sadayana 🙏🙏🙏
. . .
________________________________________________________________________________________________________________________ 👉Tong hilap Pollow, Teg, laik, komen ka @budaksunda_
👉Bade nyumbang bekgron atawa aya kata sareng paribasa nu bade di kedalkeun ???
👉Diantos kana DM keun.
👉HATUR NUHUN 💙💙💙💙
👉Baraya :
@baraya_sinatriabinangkit @papatah_sunda @gimanamaneh @dagelan.jabar @papatah_sunda @paribasasunda @sundabagja @comic_sunda @jimat_haryadi @bandungnyarande @digaway_euy @bere.nyaho
#budaksunda #dagelanjabar #katasunda #papatahsunda #dagelanbanten #dagelan #ngakakkocak #paribasasunda #sundabagja #comicsunda #bobotoh #persib #bandung #bobotohsaalamdunya #bandung #jawabaratpunya

43 Comments

Most Popular Instagram Hashtags