Instagram post by @lainpapatah_sunda [LPS]

Mumpung masih kénéh di dunya geuwat beunangkeun ridhona Gusti, abdikeun diri kanu maha suci, lakukeun sadaya paréntahna jeung jauhkeun sadaya laranganna.
Follow
@ngumbara_
@budaksunda_
@baraya_sinatriabinangkit
@digaway_euy
@gimanamaneh
#papatahsunda #mapatahandirisorangan

15 Comments

Likes

No Likes Yet

Most Popular Instagram Hashtags