Instagram post by @budaksunda_ ᮘᮥᮓᮊ᮪ ᮞᮥᮔ᮪ᮓ

Ema, Bapa. Simkuring nuhunkeun pangapunten tina sagala laku lampah anu teu tinggal tina salah,
timimiti simkuring dikandung ku Ema,
nu jadi bapa ngabela teu beurang teu peutingna demi merjuangkeun nu jadi putrana,
nepi ka ayeuna nu tos sakieu ageungna.

simkuring rumasa nu janten putra seeur pisan dosa ka Ema sareng ka Bapa,
simkuring teuacan tiasa Mulang tarima, simkuring ukur tiasa nyusahkeun ka Ema sareng ka Bapa.
Ema, Bapa, simkuring nuhunkeun restuna,
nuhunkeun pidu'ana, ieu paniatan nu tos lami ayana mugia tiasa enggal kalaksana.
simkuring nu janten putra sanes teu hoyong ngarencangan Ema sareng Bapa.
Ma, Pa. Simkuring ngahaturkeun nuhun nu saageung-ageungna ka Ema sareng ka Bapa, simkuring tiasa ngaraoskeun sagala rupa kanikmatan ieu Dunya teu lepas ti jasana Ema sareng Bapa.

Mugia Ema sareng Bapa, salawasna aya dina lindungan nu maha kawasa.

Ma, Pa , do'akeun simkuring nya, simkuring nuju usaha teuaya sanes ieu tujuan utamana hoyong ningal Ema sareng Bapa Bagja.

Do'akeun simkuring mugia saenggalna dipendakkeun sareng milik, hate mah tos sumerat hoyong uih, tos teu kiat nahan ieu kapeurih.
Tapi abi yakin ieu perjuangan abi teuaya nanaonna dibandingkeun perjuangan Ema sareng Bapa pikeun ngabela kanu jadi putrana.
.
Wilujeng enjing baraya sadayana 🙏
.
________________________________________________________________________________________________________________________ 👉Tong hilap Pollow, Teg, laik, komen ka @budaksunda_
👉Bade nyumbang bekgron atawa aya kata sareng paribasa nu bade di kedalkeun ???
👉Diantos kana DM keun.
👉HATUR NUHUN 💙💙💙💙
👉Baraya :
@baraya_sinatriabinangkit @papatah_sunda @gimanamaneh @dagelan.jabar @papatah_sunda @paribasasunda @sundabagja @comic_sunda @jimat_haryadi @bandungnyarande @digaway_euy @bere.nyaho @besokseninco
#budaksunda #dagelanjabar #katasunda #papatahsunda #dagelanbanten #dagelan #ngakakkocak #paribasasunda #sundabagja #comicsunda #bobotoh #persib #bandung #bobotohsaalamdunya #bandung #jawabarat

32 Comments

Most Popular Instagram Hashtags