[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

Instagram post by @patterngradingstore Pattern & Grading Store

⬅️ Swipea till vänster för att öppna luckan!
Hållbart mode: Detta hänvisar till effekterna av klädtillverkning på miljön. Detta inkluderar anvä ndningen av bekämpningsmedel i odlingen av bomull, andra naturliga, hållbara tyger, färgämnena som används för olika färger, vatten och avfallshantering, energibesparing, återanvända material och ibland till och med förpackningar.
Slow fashion: Detta hänvisar i allmänhet till plaggets stil, design och kvalitet, liksom avsikten bakom hur den gjordes (bland annat - inte ett ”fast fashion”märke). Det är en term som används inom branschen för att beskriva kläder som gjorts på ett mer småskaligt sätt än traditionell klädproduktion som de stora märkena använder sig av.
Etiskt mode:
Det här hänvisar till hur kläderna gjordes, vilket omfattar allt från hur bomullen växte till hur de arbetare som gjorde kläderna behandlades och betalades samt deras säkerhet (inga sweat-shops, barnarbete, arbetstagarmissbruk eller slaveri). Ibland ingår djurbehandling också under det etiska paraplyt, vilket också är ett helt rimligt sätt att definiera det.
Källa: http://the-curious-button.com

Most Popular Instagram Hashtags