Instagram post by @ianlovesmedina Fattah ❤️Fazura

Part 6. Pasal filem #KLspecialforce.

48 Comments

  • 34w ago zaaaazzaa zaaaazzaa

    #NEXT😂😂😂😂

  • 34w ago love_warrior_ff love_warrior_ff

    Nextttt 😂

  • 34w ago dian.e.wati203 dian.e.wati203

    Ahhahaa..laju je jawap NEXT

  • 34w ago _faithluvwt_ _faithluvwt_

    My fav part..NEXT..BURNNNNN😂😂😂

  • 34w ago lynwinnn lynwinnn

    😆😆😆

  • 34w ago kikisphddlmhati kikisphddlmhati

    Yesssa!!! NEXTTTT!!! Akak nak somersault ciked. Yeeehaaaa!!!😆😆😆

  • 34w ago nursyakirahsyahirah nursyakirahsyahirah

    @ohmyprettylala 🤣🤣🤣...jap lagi ada le yg laju menempelak..memaki...buh quotes...buh nyanyian utk diperli...dan mcm2 lagi...am sure by now benda ni mengoyakkan hati2 di sana...kenapa lah perlu tanya lagi soalan bodoh yg meminta diberi jawapan paling spontan? Tak fahammm 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️💆🏻💆🏻

  • 34w ago pipicomel pipicomel

    🙊🙊🙊🙊🙊

  • 34w ago ctfrenzy ctfrenzy

    Hahaha tang tu terus next..hehe

  • 34w ago ciktips ciktips

    ala kat upih ni silent video.. kasi bubuh skrip sini.. bos dok dekat pulak.. pakej tgh bad mood.. tapi mak peduli hape.. nak jugak sebok .. bubuh skrip sini plsss

  • 34w ago mata_hn51 mata_hn51

    Hehehe

  • 34w ago ahteng210 ahteng210

    Next question...😂🙉🙊

  • 34w ago linhassanlin linhassanlin

    Next question

  • 34w ago rose_pink1205 rose_pink1205

    😂😂😂😂😂😂 ni yg wat kami sayang bam tah ni 😂😂😂😂😂😂

  • 34w ago zaaaazzaa zaaaazzaa

    sebentar lg drama tak bole trima jwbpn bamtah akn muncul..... "alaa fattah nmpak sngt blm moveon sbb sbut .... je trs nmpak sedih @ " alaaa fattah ckp next sbb sbnrnya dia nak tp nak jaga hati fans "giler" dia" apooooooooooo 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • 34w ago newfizonhab newfizonhab

    @nurzaza__ benak forevver memang cam tu 😆😆😆

  • 34w ago __yenz98__ __yenz98__

    @nurzaza__ OMG!!!! Sampai begitu sekali benak dorang..😪😪😪

  • 34w ago yanahidrat yanahidrat

    Apoooo.. Delulu lg deme2 ni.. Hahahaha

  • 34w ago petitedayana petitedayana

    @nurzaza__ hahaha!

  • 34w ago rabiatulsyamimi rabiatulsyamimi

    Peminat fanatik loooobenakkk la tu yg tnye soalan sampai kena next question tu.. haisshh.. 😤

  • 34w ago ainfarralee ainfarralee

    Laju nau next dia tu 😂😂😂

  • 34w ago juliahbeon juliahbeon

    Tak payah lah berlakon dgn lopa lagi sampai bila 2 ... mcm 2 benda buruk yg timbul. Fattah berlakon dgn org lain tak apa yg negative pun. Antara kesan buruk yg masih ada sampai sekarang ialah group delusional yg kerjanya tak habis2 fitnah n carutkan dia.

  • 34w ago anincempaka anincempaka

    😂😂😂

  • 34w ago hlizy7538 hlizy7538

    @nursyakirahsyahirah i'm sure yg tanya soalan tu pon mereka2.. so they hv to b prepared for such answer la

  • 34w ago commonmist commonmist

    😆🙊

  • 34w ago nurazreena nurazreena

    NEXTTTTTTT 😂😂😂

  • 34w ago stvaltel stvaltel

    NEXT, dont ask me stupid question ! Short and straight anwer.

  • 34w ago nn.teamodomingo nn.teamodomingo

    ahahahaha nexttttt. tettttttttt 😜😜😜😜😜😜

  • 34w ago fattfazzyzone fattfazzyzone

    I love love love it gentlemen gesture straight to the point

  • 34w ago rozajohary rozajohary

    @nurzaza__

  • 34w ago nursyakirahsyahirah nursyakirahsyahirah

    @hlizy7538 itulah masalahnya. Mengharap lagi sinar dari FA...tapi memang dah terang lagi disuluh FA dah move on...lama dah move on...🕺🏻🕺🏻🕺🏻

  • 34w ago suzzanasalehan suzzanasalehan

    @ohmyprettylala haha beb tu kang kuar la puisi ckp ko x kenang jasa siapa yg buat ko berjaya haha

  • 34w ago suzzanasalehan suzzanasalehan

    @nurzaza__ haha gile kite je depa nmpk meroyan mereka x lak nmpk kan hehe

  • 34w ago hani7412ms hani7412ms

    @nurzaza__

  • 34w ago ciktips ciktips

    ok! baru dengar betui2! hemmhh.. ok ada improvement bila diinterview.. bagus bammtahh bukan mak suka jawapan next tu sebab yg bersebab.. tapi anda berhak menjawab soalan yang perlu dan tidak shj.. mak suka anda semakin matang.. eh! over makk kan? #jabatanauditnegeriantahberantah #

  • 34w ago fafa.syafa fafa.syafa

    next... 😆😆😆 kalo ad yg xfaham2 lagi xthu ler nk habaq canna da

  • 34w ago arrahida arrahida

    @nurzaza__

  • 33w ago kasmajuaini kasmajuaini

    Ahakks! Hrp2 xyhla kenen2 kn org disana dgn disni dah..sbb yg dsni x hingin dgn disna..🤣🤣🤣 dsna bole blk rmh pg tdo...disinun...😝😝😝 #fattzuraever

  • 33w ago leenajaff leenajaff

    yess.. yess.. bamtah... you are our man... i loikeeeeeeeeeee you style now... your guts is our pride... NEXT...NEXT....

Most Popular Instagram Hashtags