[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

Instagram post by @ianlovesmedina Fattah ❤️Fazura

Part 6. Pasal filem #KLspecialforce.

48 Comments

  • 4w ago zaaaazzaa zaaaazzaa

    #NEXT😂😂😂😂

  • 4w ago fa_supporter.jb fa_supporter.jb

    Kami pon tasabaaaa nk tgok #KLspecialforce .......

  • 4w ago love_warrior_ff love_warrior_ff

    Nextttt 😂

  • 4w ago dian.e.wati203 dian.e.wati203

    Ahhahaa..laju je jawap NEXT

  • 4w ago _faithluvwt_ _faithluvwt_

    My fav part..NEXT..BURNNNNN😂😂😂

  • 4w ago lynwinnn lynwinnn

    😆😆😆

  • 4w ago kikisphddlmhati kikisphddlmhati

    Yesssa!!! NEXTTTT!!! Akak nak somersault ciked. Yeeehaaaa!!!😆😆😆

  • 4w ago nursyakirahsyahirah nursyakirahsyahirah

    @ohmyprettylala 🤣🤣🤣...jap lagi ada le yg laju menempelak..memaki...buh quotes...buh nyanyian utk diperli...dan mcm2 lagi...am sure by now benda ni mengoyakkan hati2 di sana...kenapa lah perlu tanya lagi soalan bodoh yg meminta diberi jawapan paling spontan? Tak fahammm 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️💆🏻💆🏻

  • 4w ago pipicomel pipicomel

    🙊🙊🙊🙊🙊

  • 4w ago ctfrenzy ctfrenzy

    Hahaha tang tu terus next..hehe

  • 4w ago ciktips ciktips

    ala kat upih ni silent video.. kasi bubuh skrip sini.. bos dok dekat pulak.. pakej tgh bad mood.. tapi mak peduli hape.. nak jugak sebok .. bubuh skrip sini plsss

  • 4w ago mata_hn51 mata_hn51

    Hehehe

  • 4w ago ahteng210 ahteng210

    Next question...😂🙉🙊

  • 4w ago linhassanlin linhassanlin

    Next question

  • 4w ago rose_pink1205 rose_pink1205

    😂😂😂😂😂😂 ni yg wat kami sayang bam tah ni 😂😂😂😂😂😂

  • 4w ago zaaaazzaa zaaaazzaa

    sebentar lg drama tak bole trima jwbpn bamtah akn muncul..... "alaa fattah nmpak sngt blm moveon sbb sbut .... je trs nmpak sedih @ " alaaa fattah ckp next sbb sbnrnya dia nak tp nak jaga hati fans "giler" dia" apooooooooooo 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • 4w ago newfizonhab newfizonhab

    @nurzaza__ benak forevver memang cam tu 😆😆😆

  • 4w ago ___yenz___ ___yenz___

    @nurzaza__ OMG!!!! Sampai begitu sekali benak dorang..😪😪😪

  • 4w ago yanahidrat yanahidrat

    Apoooo.. Delulu lg deme2 ni.. Hahahaha

  • 4w ago petitedayana petitedayana

    @nurzaza__ hahaha!

  • 4w ago rabiatulsyamimi rabiatulsyamimi

    Peminat fanatik loooobenakkk la tu yg tnye soalan sampai kena next question tu.. haisshh.. 😤

  • 4w ago ainfarralee ainfarralee

    Laju nau next dia tu 😂😂😂

  • 4w ago juliahbeon juliahbeon

    Tak payah lah berlakon dgn lopa lagi sampai bila 2 ... mcm 2 benda buruk yg timbul. Fattah berlakon dgn org lain tak apa yg negative pun. Antara kesan buruk yg masih ada sampai sekarang ialah group delusional yg kerjanya tak habis2 fitnah n carutkan dia.

  • 4w ago anincempaka anincempaka

    😂😂😂

  • 4w ago hlizy7538 hlizy7538

    @nursyakirahsyahirah i'm sure yg tanya soalan tu pon mereka2.. so they hv to b prepared for such answer la

  • 4w ago commonmist commonmist

    😆🙊

  • 4w ago nurazreena nurazreena

    NEXTTTTTTT 😂😂😂

  • 4w ago sue_valtel sue_valtel

    NEXT, dont ask me stupid question ! Short and straight anwer.

  • 4w ago nn.teamodomingo nn.teamodomingo

    ahahahaha nexttttt. tettttttttt 😜😜😜😜😜😜

  • 4w ago fattfazzyzone fattfazzyzone

    I love love love it gentlemen gesture straight to the point

  • 4w ago rozajohary rozajohary

    @nurzaza__

  • 4w ago nursyakirahsyahirah nursyakirahsyahirah

    @hlizy7538 itulah masalahnya. Mengharap lagi sinar dari FA...tapi memang dah terang lagi disuluh FA dah move on...lama dah move on...🕺🏻🕺🏻🕺🏻

  • 4w ago suzzanasalehan suzzanasalehan

    @ohmyprettylala haha beb tu kang kuar la puisi ckp ko x kenang jasa siapa yg buat ko berjaya haha

  • 4w ago suzzanasalehan suzzanasalehan

    @nurzaza__ haha gile kite je depa nmpk meroyan mereka x lak nmpk kan hehe

  • 4w ago hani7412ms hani7412ms

    @nurzaza__

  • 4w ago ciktips ciktips

    ok! baru dengar betui2! hemmhh.. ok ada improvement bila diinterview.. bagus bammtahh bukan mak suka jawapan next tu sebab yg bersebab.. tapi anda berhak menjawab soalan yang perlu dan tidak shj.. mak suka anda semakin matang.. eh! over makk kan? #jabatanauditnegeriantahberantah #

  • 4w ago fafa.syafa fafa.syafa

    next... 😆😆😆 kalo ad yg xfaham2 lagi xthu ler nk habaq canna da

  • 4w ago arrahida arrahida

    @nurzaza__

  • 3w ago kasmajuaini kasmajuaini

    Ahakks! Hrp2 xyhla kenen2 kn org disana dgn disni dah..sbb yg dsni x hingin dgn disna..🤣🤣🤣 dsna bole blk rmh pg tdo...disinun...😝😝😝 #fattzuraever

  • 3w ago leenajaff leenajaff

    yess.. yess.. bamtah... you are our man... i loikeeeeeeeeeee you style now... your guts is our pride... NEXT...NEXT....

Most Popular Instagram Hashtags