Instagram post by @myzonbola Zon BOLA

NEYMAR & CAVANI BEREBUT AMBIL PENALTI
-
PSG berjaya mengekalkan rekod sempurna mereka musim ini namun kemenangan 2-0 ke atas Lyon turut mencetus kontroversi dalam kalangan bintang serangan mereka iaitu Neymar dan Cavani.
.
PSG dianugerahkan sepakan penalti pada minit ke-79 ketika perlawanan menentang Lyon, Edinson Cavani berasakan tugas itu menjadi miliknya sekali lagi setelah berjaya menjaringkan tiga gol menerusi penalti musim ini.
.
Neymar cuba mendapatkan bola daripada pemain Uruguay itu namun Cavani tetap mengambilnya. Percubaannya diselamatkan apabila Anthony Lopes menumbuk bola itu melepasi palang.
.
Edinson Cavani dilaporkan tidak mahu berkumpul di zon perhimpunan pemain selepas tamat perlawanan menentang Lyon. Kebiasaannya, para pemain akan berkumpul di satu zon sebelum mereka bersurai balik ke rumah.
.
.
Cetak tshirt design anda sendiri tanpa miniman order ☺️ Follow @empayar.abang.long
.
#redempire03 #gomokelategomo #trwfc #kelate #kelantan #kelantanese #gomogi #redemipre03 #demimerahdemimaruah #merahtakkanpadam #malaysia #harimaumalaya #bola #terengganu #pahang #kedah #perak #kualalumpur #jdt #melaka #negerisembilan #bangkitbersama

6 Comments

Likes

No Likes Yet

Most Popular Instagram Hashtags