Instagram post by @myrealmerah Cerita Tentang Bola

NASIHAT PERTAMA GATE H BOYS BUAT KEPIMPINAN BARU KAFA
-
Tahniah Hajjah Bibi Ramjani Ilias Khan sebagai Presiden KAFA untuk penggal 2018 sehingga 2021. Tahniah juga kepada Timbalan Presiden, Naib Presiden dan exco exco yang telah terpilih.
.
Semoga dengan pemilihan ini dapat membawa Kelantan kembali ke zaman kegemilangan sebuah pasukan gergasi bolasepak malaysia. Jalankan tanggungjawab dan tugasan anda dengan sepenuh hati tanpa ada kepentingan diri atau individu-individu lain. Selamat menunaikan manifesto Puan Presiden.
*****
Dan satu pesanan khas dari kami Gate H Boys 2010. Puan Presiden adalah Puan Presiden. Puan Presiden tidak perlukan penasihat dari siapa-siapa, tidak perlu melantik penasihat, tidak perlu menggunakan penasihat. Kecuali nasihat dari pegawai-pegawai KAFA sendiri. Selain dari itu kami menentang sekeras-kerasnya campurtangan dari orang luar.
.
Selamat maju jaya Kelantan Ku! Gomo Kelate gomo!
- Gate H Boys 2010
.
.
Cetak tshirt design anda sendiri tanpa miniman order ☺️ Follow @empayar.abang.long
.
#redempire03 #gomokelategomo #trwfc #kelate #kelantan #kelantanese #gomogi #redemipre03 #demimerahdemimaruah #merahtakkanpadam #malaysia #harimaumalaya #bola #terengganu #pahang #kedah #perak #kualalumpur #jdt #melaka #negerisembilan #bangkitbersama

1 Comments

Most Popular Instagram Hashtags