[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

Instagram post by @yuwonotriagung tri agung yuwono

Imaginary girlfriend !!! Jane mesak ke aku ndelok Rupamu..,haning piye gandeng konco kentel iyo to,aku tetep kudu ngomong karo kowe !! : Wedok an kae sing mbok aku aku pacarmu,sing SEMLEDOT kae,sing onok Fotone…ha kuwi mung apus apuss,awang awangmu mu thok Kuwi...Ora eneng….!
Mikir ki Ra gawe dengkul Waee…pisan pisan Gawe Ati…ELING !!! (Sabrang Sing Dedicated To Us)

#yuwonotriagung
#maujud
#maiyah

3 Comments

Most Popular Instagram Hashtags