Instagram post by @bradahudstore Smartphonerepairspecialist

Hi! Mana mana yg rasa bosan dengan phone korang or teringin nak tengok phone korang transform jadi iPhone model lain tu bolehlah tukar housing dengan @bradahudstore! Yg extraaaaaaanya, if tukar housing ke iPhone 7, rupa housing back camera korang pun akan nampak seakan iPhone 7. So mmg sexy lah phone korang lepas ni 😏 "We Unmessed Your Messed Up iPhones" Whatsapp/Call admin: +6019-7201505 📱 Instagram/twitter/facebook: @bradahudstore #bradahudstore #bradahudpowehhh #abampowehh #hudhudbradahud #brdhudsoljer #housingiphone #housingiphonemalaysia #housingiphonebangi #repairiphonebangi #repairiphonemalaysia #iPhoneMalaysia #smartphonerepairing #brosdevision

57 Comments

Likes

No Likes Yet

Most Popular Instagram Hashtags