Instagram post by @qylv Aizatul Aqilah

‪enjoy the joys of parenting‬ #pantangday10

5 Comments

  • 3w ago haslinazh86 haslinazh86

    Happy breasfeeding.

  • 3w ago ummu_nasyihah ummu_nasyihah

    wehhhh seksa tak bengkak susu cikyah @qylv skrg ni aku tgh bengkak susu sbb zahirah geget aku punya belah kanan wehhh 😩 satu penyeksaan klu mumy mengalami bengkak susu,hilang mood sampai husband pun jd mangsa royan aku 😭

  • 3w ago qylv qylv

    @haslinazh86 😆❤️ semoga kuat semangatnya kan

  • 3w ago qylv qylv

    @ummu_nasyihah aku tak kena lg bengkak susu mu. hari2 pump 2 3 kali jgk sbb anak aku geget sakit sampai takleh nak direct dah 😭

  • 3w ago haslinazh86 haslinazh86

    @qylv insyaAllah.. setkan jadual pump + bina azam tuk sempurnakan penyusuan baby sehingga 2 thn.. akak pun still bf lagi..dah 2 thn 3bln dah

Most Popular Instagram Hashtags