[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

Instagram post by @cikepal06 Cik Epal 🍎

Han...
.
Han kalau dah besar nanti, mesti Han akan rasa Han untung sangat dapat papa macam @jofliam . Papa tak pernah berkira kalau bab-bab nak jaga Han ni. Dulu Han breastfeed sampai 2 tahun, tiap malam memang mama berjaga kalau Han nak susu. Tapi sekarang, Han dah 2 tahun. Tiap-tiap malam papa bangun bancuh susu untuk Han. Tidur malam mama memang nyenyak tiap hari lepas Han 2 tahun ni.
.
Mandikan Han, cebuk yak Han, tukar pampers Han tu memang tak ada masalah untuk papa. Semua tu dia selalu buat .Even masa mama baru lahirkan Han dan mama dalam pantang lagi, papa selalu cebuk yak Han πŸ˜‚.
.
Cuma bab kemas rumah je papa tak pro. Kalau dia sapu rumah, dia suka sapu apa yang dia nampak je. Niat nak tolong tu bagus dah Han, tapi tu lah kadang-kadang boleh pulak dia selamba sorok habuk bawah karpet. Kecik beso kecik beso je mama tengok papa, Han πŸ˜‚.
Habuk celah-celah bedah perabot tu memang tak lah papa korek-korek. So bab kemas rumah tu memang mama tak nak papa tolong buat. Biar mama je buat. Baru mama senang hati rumah kita bersih.
.
Tapi bab jaga Han, memang papa tiptop! Papa memang sayang sangat dekat Han. Papa selalu tolong mama bab jaga Han ni.Nanti Han dah besar, mama yakin Han akan dapat contoh real depan mata Han untuk jadi suami dan ayah terbaik untuk family Han kelak. InsyaAllah.
.
Happy Father's day untuk ayah ku dan ayah kepada anak ku . Semoga dimurahkan rezeki sebab selalu buat yang terbaik untuk family dan moga sentiasa dalam rahmat Allah. Amin πŸ€—

49 Comments

Most Popular Instagram Hashtags