[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

Instagram post by @cikepal06 Cik Epal 🍎

Time ni ingat buka puasa bersama dengan Han and husband je. Terkejut bila satu family dah ada dekat meja makan.
.
Aik? Bila pulak diorang komplot ni? Bila tanya ayah, rupanya husband dah plan siap-siap last week masa aku balik rumah parents time buka puasa. Serious tak perasan. Rupanya depa plan masa aku tengah mandi.Padan lah aku tak perasan.Haha πŸ˜‚
.
Korang nak tengok FULL video tak?

91 Comments

  • 1w ago emelda76 emelda76

    Off course la nak @cikepal06

  • 1w ago husna_erin husna_erin

    Nak tengok full videooo

  • 1w ago sufi_maryam sufi_maryam

    Ya Allah sweetnyaaa husb dia. Yang ni baru betul sweet. Dengan Isteri sendri. Syukur @cikepal06 Dapat husb mcm ni. Follower pon sorang je. Ni tak duk surprise mcm2 dgn gf, duit banyak tapi xkahwin2. Padahal berapa je sgt duit kalau nk buat majlis yang sederhana. Semoga adik2 kt luar sana ambil iktibar k. Kalau nak buat surprise nak pegang peluk cium ape , kahwin la dlu. 😘😘

  • 1w ago afiza_qalisya afiza_qalisya

    Sweet nyaaaaa . Happy birthday @cikepal06

  • 1w ago yzmalatiff yzmalatiff

    Full vid please 😍😍😍

  • 1w ago ct.rihan ct.rihan

    nakkk

  • 1w ago waheeda_mohd waheeda_mohd

    Comel sgt....si Hann ni....

  • 1w ago zulaihaburhan zulaihaburhan

    suami sweet level drama tv3 is real. happy birtday cik epal.

  • 1w ago myra.co myra.co

    @asyrafrusni

  • 1w ago ezlyaaznita ezlyaaznita

    So romantikkk

  • 1w ago suhailahazis suhailahazis

    Cik epal nanti cerita pepanjang dekat blog ehh sekali full video alahaii sweet nya hehehe. Kita pulak yang excited tgok 😍😍😍

  • 1w ago ayunishaufi96 ayunishaufi96

    Full video pliss 😍😍😍😍😍

  • 1w ago ctnabilalalala ctnabilalalala

    Hepi befday cik epal.. n yessss nk tgok full video hehe

  • 1w ago fishaesa fishaesa

    bestnyaaa 😍😍😍

  • 1w ago izztur.awg izztur.awg

    Cant wait your full video 😍😍

  • 1w ago hulianazafranzairis hulianazafranzairis

    Kat mane ni?

  • 1w ago wendy_825 wendy_825

    Very nice and beautiful

  • 1w ago jannxfarny jannxfarny

    Nakkkk

  • 1w ago nazcci nazcci

    Omooo mst la nk tgOk full videOoo eheee 😍😍

  • 1w ago nr.syzwanaaa nr.syzwanaaa

    Ofcozzz nakkk tgok full video @cikepal06 😍

  • 1w ago angah7189 angah7189

    Nakkk..

  • 1w ago cik_alyaa cik_alyaa

    Alaaaaaa.. Tetibe mata kita masuk habuk ! Happy Birthday @cikepal06 , moga bahagia sampai syurga dengan seketul han & husband !

  • 1w ago lienaluna lienaluna

    @cikepal06 suka tgk..sweet sangat😻moga kekal berbahagia hingga ke syurga cik epal n suami

  • 1w ago norarlinaamat norarlinaamat

    Happy besday @cikepal06

  • 1w ago ainubies_ ainubies_

    Happy birthday!!!πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€nice placeπŸ’

  • 1w ago munirah_zainal99 munirah_zainal99

    Nak tgok full video πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„

  • 1w ago parknabeeha parknabeeha

    @cikepal06 maintain gojes..tp kesian la kat han habis belengas st bdnπŸ˜‚πŸ˜‚

  • 1w ago ummusyatirahrazak ummusyatirahrazak

    nak tgk! sweet sgt hehe☺️☺️

  • 1w ago nurulsyakilla59 nurulsyakilla59

    nk tgok full video so sweetπŸ˜‚πŸ˜„

  • 1w ago _atkh_amrn_ _atkh_amrn_

    Han boleh ad adk dah ni... Happy birthday mama...so sweet lah...

  • 1w ago aydaaazali aydaaazali

    NAKKKK!!

  • 1w ago lana_syzwn lana_syzwn

    nak nak tgk full 😊😍

  • 1w ago lya.arifin lya.arifin

    Hb cik epal, i love ur blog πŸ’ž

  • 1w ago nulifa59 nulifa59

    waa kuih apa tu bentuk kerang

  • 1w ago lqmnzkria lqmnzkria

    HB cik epal! semoga sentiasa dimurahkan rezeki and bahagia bersama yg tersayang dunia & akhirat #tilljannah

  • 1w ago theartbyy theartbyy

    😍😍😍

  • 1w ago satiekar satiekar

    @widadrhaffor buat apa kat siniiii? Hahaha

  • 1w ago _ellysyfika _ellysyfika

    😍😍😍😍😍😍😍

  • 1w ago lady.tw lady.tw

    Kpngen dpt surprise dr husband sprt ini πŸ˜„πŸ˜‚

Most Popular Instagram Hashtags