[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

Instagram post by @cikepal06 Cik Epal 🍎

Time ni ingat buka puasa bersama dengan Han and husband je. Terkejut bila satu family dah ada dekat meja makan.
.
Aik? Bila pulak diorang komplot ni? Bila tanya ayah, rupanya husband dah plan siap-siap last week masa aku balik rumah parents time buka puasa. Serious tak perasan. Rupanya depa plan masa aku tengah mandi.Padan lah aku tak perasan.Haha πŸ˜‚
.
Korang nak tengok FULL video tak?

92 Comments

  • 18w ago husna_erin husna_erin

    Nak tengok full videooo

  • 18w ago sufi_maryam sufi_maryam

    Ya Allah sweetnyaaa husb dia. Yang ni baru betul sweet. Dengan Isteri sendri. Syukur @cikepal06 Dapat husb mcm ni. Follower pon sorang je. Ni tak duk surprise mcm2 dgn gf, duit banyak tapi xkahwin2. Padahal berapa je sgt duit kalau nk buat majlis yang sederhana. Semoga adik2 kt luar sana ambil iktibar k. Kalau nak buat surprise nak pegang peluk cium ape , kahwin la dlu. 😘😘

  • 18w ago afiza_qalisya afiza_qalisya

    Sweet nyaaaaa . Happy birthday @cikepal06

  • 18w ago yzmalatiff yzmalatiff

    Full vid please 😍😍😍

  • 18w ago ct.raihann ct.raihann

    nakkk

  • 18w ago waheeda_mohd waheeda_mohd

    Comel sgt....si Hann ni....

  • 18w ago zulaihaburhan zulaihaburhan

    suami sweet level drama tv3 is real. happy birtday cik epal.

  • 18w ago myra.co myra.co

    @asyrafrusni

  • 18w ago ezlyaaznita ezlyaaznita

    So romantikkk

  • 18w ago suhailahazis suhailahazis

    Cik epal nanti cerita pepanjang dekat blog ehh sekali full video alahaii sweet nya hehehe. Kita pulak yang excited tgok 😍😍😍

  • 18w ago ayunishaufi96 ayunishaufi96

    Full video pliss 😍😍😍😍😍

  • 18w ago ctnabilalalala ctnabilalalala

    Hepi befday cik epal.. n yessss nk tgok full video hehe

  • 18w ago fishaesa fishaesa

    bestnyaaa 😍😍😍

  • 18w ago izztur.awg izztur.awg

    Cant wait your full video 😍😍

  • 18w ago hulianazafranzairis hulianazafranzairis

    Kat mane ni?

  • 18w ago wendy_825 wendy_825

    Very nice and beautiful

  • 18w ago jannxfarny jannxfarny

    Nakkkk

  • 18w ago nazcci nazcci

    Omooo mst la nk tgOk full videOoo eheee 😍😍

  • 18w ago nur.syazwanaaa nur.syazwanaaa

    Ofcozzz nakkk tgok full video @cikepal06 😍

  • 18w ago fitrizahaziq fitrizahaziq

    Nakkk..

  • 18w ago cik_alyaa cik_alyaa

    Alaaaaaa.. Tetibe mata kita masuk habuk ! Happy Birthday @cikepal06 , moga bahagia sampai syurga dengan seketul han & husband !

  • 18w ago lienaluna lienaluna

    @cikepal06 suka tgk..sweet sangat😻moga kekal berbahagia hingga ke syurga cik epal n suami

  • 18w ago norarlinaamat norarlinaamat

    Happy besday @cikepal06

  • 18w ago ainubies_ ainubies_

    Happy birthday!!!πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€nice placeπŸ’

  • 18w ago munirah_zainal99 munirah_zainal99

    Nak tgok full video πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„

  • 18w ago ummusyatirahrazak ummusyatirahrazak

    nak tgk! sweet sgt hehe☺️☺️

  • 18w ago nurulsyakilla59 nurulsyakilla59

    nk tgok full video so sweetπŸ˜‚πŸ˜„

  • 18w ago _atkh_amrn_ _atkh_amrn_

    Han boleh ad adk dah ni... Happy birthday mama...so sweet lah...

  • 18w ago aydaaazali aydaaazali

    NAKKKK!!

  • 18w ago lana_syzwn lana_syzwn

    nak nak tgk full 😊😍

  • 18w ago lya.arifin lya.arifin

    Hb cik epal, i love ur blog πŸ’ž

  • 18w ago nulifa59 nulifa59

    waa kuih apa tu bentuk kerang

  • 18w ago lukezkria lukezkria

    HB cik epal! semoga sentiasa dimurahkan rezeki and bahagia bersama yg tersayang dunia & akhirat #tilljannah

  • 18w ago theartbyy theartbyy

    😍😍😍

  • 18w ago satiekar satiekar

    @widadrhaffor buat apa kat siniiii? Hahaha

  • 18w ago _ellysyfika _ellysyfika

    😍😍😍😍😍😍😍

  • 17w ago lady.tw lady.tw

    Kpngen dpt surprise dr husband sprt ini πŸ˜„πŸ˜‚

  • 14w ago cantchill31 cantchill31

    Dah n terbaikk

  • 14w ago pelikhensem pelikhensem

    Paling suka part ni sbb satu family besar ada 😍😍😍

Most Popular Instagram Hashtags