[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

Instagram post by @vitaminorganik SHAKLEE READY STOCK

Lately Nisa rasa makin ramai orang cari supplement sebab salah pakai skincare. Dari luaran kalau kita sendiri dah tengok sedih, dalaman nisa tak boleh nak bayang cemana. Nisa pun pernah duduk di tempat tu. Tapi tak sempat getting worse awal-awal dah stop.

Tapi takpe. Jangan stress tak menentu. Supplement shaklee sangat membantu untuk repair kulit dari dalam. Gantikan sel kulit yang rosak dengan sel baru yang lagi sihat !

Mostly yang consume memang akan bagi feedback yang buat nisa terharu (🤗) ✔Sunburn hilang
✔Whitehead & Blackhead kurang
✔Parut pudar sepudarnya
✔Kulit makin bersih
✔Jerawat malu-malu nak naik
✔Rambut kurang gugur
✔Badan maintain slim

Kalau tanya pantang larang makan supplement ni, sebenarnya tak banyak mana. Ada 2 je benda kena elak. Sebab Nisa sendiri pun tak kawal makan sangat. Yang penting konsisten, konsisten & konsisten.

Ada yang nak kulit cantik sebelum raya ?

Nisa Fuzi
0136448528

#sayajual #sayajualshaklee #shakleemalaysia #shakleeputrajaya #shaklee

Most Popular Instagram Hashtags