Instagram post by @qylv Aizatul Aqilah

Adriana Adilah Bt Muhammad Alif Fitri ๐ŸŒธ
Adriana - maktok yang bagi
Adilah - nenek yang bagi
Sebab mami dedi tak sempat nak cari sendiri. Adriana tunjuk dia gegirl 2 minggu sebelum deliver. Siapa suruh buat surprise last2 minute kan.

8 Comments

  • 3w ago aimiediyanna aimiediyanna

    Kak qylv mmg tak check gender baby ke/ masa checkup dia boy? Suprise lah adriana ni comel pulak tu nyway congtats sis ๐Ÿ’•๐Ÿ’•

  • 3w ago qylv qylv

    @aimiediyanna 2 kali doc kata dia boy. jadi kita redha jelah banyak beli barang boy ๐Ÿ˜‚

  • 3w ago azreen_irdawaty azreen_irdawaty

    mcm nama mummy dia aizatul aqilah @qylv ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•

  • 3w ago rusydazainorin_ rusydazainorin_

    Dah beso panggil AD, pening nak pilih panggil adriana kea adilah ๐Ÿ˜‚

  • 3w ago are_meen are_meen

    pantas siap mykid

  • 3w ago suhailaaag suhailaaag

    tahniah @qylv ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ bestnya dapat baby girl !

  • 3w ago mohdashrafbz mohdashrafbz

    Punyala makcik2 dia teka jantina harituh..last2 gegril ek..hagaga

Most Popular Instagram Hashtags