[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

Instagram post by @yana_pojie yana mohamad

ANAK BUJANG MAMA
=================== upi ni minat sangat kereta or benda yang beroda. Selain zootopia, upi suka tgk cite cars, robocar poli & super wings.

Nak dijadikan cerita, hr tu ada TCA paeds kat HTAR. dlm blk doc tu ada kereta mainan kecik lightning mcqueen tu. Syok dia main. Sampai peluk kereta tu masa nak check spo2 die. Sedih tgk die nak kereta tu masa nak keluar bilik doc.

So, semalam papa dia belikan la poli car ni kat pasar malam. Papa beli siap ade bunyi blh gerak. Balik tu dia pasang la kereta tu. Mula2 upi tengok je. Pastu bila poli dtg kat dia, die undur ke belakang takut. Pastu muka dia dah lain. Terus menangis meraung. Haha. Jenuh mama nak pujuk.
Last2 papa off. Bagi kete tu xbunyi n gerak. Biar mcm tu je. Baru dia ok. Hahaha. Siap peluk lagi. Bawak tido jugak ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜… Sekian cerita upi si peminat roda.

Most Popular Instagram Hashtags