Instagram post by @bradahudstore Smartphonerepairspecialist

Kalau korang nak tahu, ini la motherboard iPhone 5s! Okay nak bg pencerahan sedikit tentang board 5s ni, korang nampak tak yang warna putih satu kat atas satu kat bawah tu? Okay kalau nak tahu phone korang pernah masuk air ke tak, yang putih tu akan bertukar menjadi merah! So kalau korang pergi repair phone dekat mana mana, please check dulu benda tu kalau sesapa ckp phone awak awak tu pernah masuk air okay?
Phone masuk air? Meh hantar kat kitaorg! 1 jam siap inshaAllah! 😎

Ada masalah dgn smartphone anda?
Whatsapp: +6019-7201505 😎 "We unmess your messed up iPhones"
#bradahudstore #bradahudpowehhh#abampowehh #repairiphone #iphonerepair#repairphone #iPhoneMalaysia#iphonerepairing #iphonerepairingmalaysia#repairiphonebangi #repairiphonemalaysia #upm #ukm #uniten #kptm #unikl #uitm #gmi #smartphonerepairing #brosdevision

14 Comments

Likes

No Likes Yet

Most Popular Instagram Hashtags