[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

Instagram post by @nanyarsd Nany

Persian Kittens (Semi-Flat) for sale ๐Ÿ˜ธ Ada Male, ada Female. Sorry gambar tak clear, sebab me and my husband tak dapat nak control ๐Ÿ˜‚ Too playful! 3 ekor warna kelabu, 3 ekor warna orange & seekor warna macam black, orange brown. (Lupa dah husband bgtahu warna dia semalam lol). Dekat sini ada 6 gambar je. But, actually ada seekor lagi warna orange, but kitorang lupa dah nak ambil gambar dia ๐Ÿ˜‚ Dorang cukup 2 bulan, next week. Boleh datang tengok dekat kedai kalau nak. For more information pls DM me or WhatsApp me 017-5613252 ๐ŸŒธ #persian #kitten #persianmurah #persianmalaysia

3 Comments

Most Popular Instagram Hashtags